Gabriel Sara büyülüyor! Galatasaray taraftarını mest eden performans...

Galatasaray tarihinin 18 milyon Euro bonservis bedeliyle en pahalı transferi olan Gabriel Sara, taraftarları kendisine hayran bıraktı. Son 5 lig maçında 5 gole katkıda bulunan Brezilyalı yıldız, şu ana kadar harika bir performans gösterdi.

Gabriel Sara büyülüyor! Galatasaray taraftarını mest eden performans...

Galatasaray tarihinin 18 milyon Euro bonservis bedeliyle en pahalı transferi olan Gabriel Sara, kısa sürede takıma uyum sağladı ve şu ana kadar ki performansıyla taraftarları kendisine hayran bıraktı. Cim Bom’da ilk maçına sonradan oyuna dahil olduğu Hatay mücadelesinde çıkan Sara, sonrasındaki 10 resmi sınavın tamamında ilk 11’de oynadı.

Haberin Devamı

Gabriel Sara büyülüyor Galatasaray taraftarını mest eden performans...

Galatasaray’ın sosyal medya hesabından Sara için özel bir görsel hazırlandı ve onun için ‘Çilingir’ yakıştırması yapıldı.

5 gole katkıda bulundu

Orta sahada Lucas Torreira ile çok iyi bir uyum yakalayan Brezilyalı futbolcu, son 5 Süper Lig maçında 5 gole katkıda bulundu. Bu süreçte rakip fileleri 2 kez sallayan ve 3 de asist yapan 25 yaşındaki yıldız, son olarak 1-0 kazanılan Alanyaspor mücadelesinde Yunus’un zaferi getiren aşırtma vuruşunda harika bir pas vermişti.

YORUM YAZ