Emre Çolak'tan iddialara cevap
Galatasaraylı oyuncu Emre Çolak, hakkında çıkan haberlere isyan etti ve sosyal medya hesabından bir cevap yayınladı.
![Emre Çolak'tan iddialara cevap](https://image.fanatik.com.tr/i/fanatik/75/0x410/6281e46545d2a0515878d9ac.jpg)
Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor ile oynanan mücadele başarılı bir performans gösteren ve bir gole imza atan Emre Çolak, hakkında çıkan haberlere isyan etti ve kendisine ait sosyal medya hesabından cevap verdi.
İşte Emre Çolak'ın tepkisi;
Galatasaray formasını giydiğimde 11 yaşındaydım. Burada doğdum, burada büyüdüm. Ömrünün yarısından fazlasını Florya’da aldığı eğitimle geçiren biri olarak Galatasaray terbiyesini en iyi bilenlerden biriyim. Takım arkadaşlarıma kasıtlı olarak pas atmadığımı iddia edenler önyargılarından arınıp, maçları daha dikkatle izlerlerse özet görüntülerde dahi bazı sonuçlara ulaşabilirler. Ve umarım iftira dolu yorumlarıyla bizi taraftarlarımızın önüne atarlarken de biraz daha sağlıklı düşünebilirler.
Galatasaray formasını giydiğimde 11 yaşındaydım. Burada doğdum, burada büyüdüm. Ömrünün yarısından fazlasını Florya’da aldığı eğitimle geçiren biri olarak Galatasaray terbiyesini en iyi bilenlerden biriyim. Takım arkadaşlarıma kasıtlı olarak pas atmadığımı iddia edenler önyargılarından arınıp, maçları daha dikkatle izlerlerse özet görüntülerde dahi bazı sonuçlara ulaşabilirler. Ve umarım iftira dolu yorumlarıyla bizi taraftarlarımızın önüne atarlarken de biraz daha sağlıklı düşünebilirler..
A photo posted by ' Emre Çolak (@colakemre52) on Apr 21, 2016 at 10:19am PDT