Davinson Sanchez Galatasaray'a bu sezon bir ilki yaşattı! Gabriel Sara boş durmadı

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray evinde Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Davinson Sanchez, 3. dakikada attığı golle Galatasaray'a ilklerin gecesini yaşatırken yeni transfer Sara ise takımı adına ilk asistlerini kaydetti. Abdülkerim'e de bir asist yapan Sara ardından bir de gol atarak Cimbom'un maçı 5-0 kazanmasına büyük bir katkı sundu. Detaylara göz atalım...

Davinson Sanchez Galatasaray'a bu sezon bir ilki yaşattı! Gabriel Sara boş durmadı

Sarı-Kırmızılı ekibin Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez, 4 maç sonra ilk 11'de başladığı müsabakanın henüz başında attığı golle takımının adeta maça 1-0 önde başlamasını sağladı. Yeni transfer Sara ise boş durmadı. 

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son oynadıkları Adana Demirspor maçının 11'ine göre Rize karşısında 5 değişiklik yaptı. 

Buruk; Metehan Baltacı, Elias Jelert, Kerem Demirbay, sakatlığı bulunan Mauro Icardi ve Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu'nun yerine Davinson Sanchez, Ismail Jakobs, Gabriel Sara, Yunus Akgün ve Victor Osimhen'e görev verdi.

Davinson Sanchez Galatasaraya bu sezon bir ilki yaşattı Gabriel Sara boş durmadı

Victor Osimhen ve Ismail Jakobs ilk maçında 11'de

Galatasaray'ın yeni futbolcuları Nijeryalı golcü Victor Osimhen ile Senegalli futbolcu Ismail Jakobs, Çaykur Rizespor mücadelesine 11 başladı. İlk maçında 11'de görev Osimhen ve Jakobs'a müsabaka öncesi taraftarlar yoğun ilgi gösterdi ve tribünlere çağırdı.

Davinson Sanchez Galatasaraya bu sezon bir ilki yaşattı Gabriel Sara boş durmadı



Davinson Sanchez 4 maç sonra 11'de başladı

Haberin Devamı

Hatayspor maçında sakatlanan Kolombiyalı defans oyuncusu Davinson Sanchez, tedavisinin tamamlanmasının ardından milli takım arasındaki antrenmanlarda takımla çalıştı. Davinson, Rize karşılaşmasıyla 2'si Süper Lig, 2'si de UEFA Şampiyonlar Ligi play-off maçı olmak üzere 4 müsabaka sonra 11'de başladı.

İlklerin gecesi

Davinson Sanchez, 3. dakikada kaydettiği golle Galatasaray'ın bu sezon en erken golünü imza attı. Yaz transfer döneminde kadroya katılan Gabriel Sara ise Sarı-Kırmızılı forma altında ilk asistini yaptı.

Davinson Sanchez Galatasaraya bu sezon bir ilki yaşattı Gabriel Sara boş durmadı

Sara'dan maça damga!

Brezilyalı orta saha, Abdülkerim Bardakcı'nın attığı golde de ikinci asistini kaydetti. Ardından takımı adına farkı 3'e çıkaran golü de atan Sara; müsabakaya 2 asist, 1 golle damgasını vururken Cimbom, maçı 5-0 kazandı. 

Bir diğer transfer Macar futbolcu Roland Sallai ise müsabakayı tribünden takip etti.

YORUM YAZ