Galatasaray'dan ayrılan Tanguy Ndombele'nin yeni takımı resmen açıklandı! 2 yıllık imza

Geride kalan sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve Tottenham'ın sözleşmesini feshettiği Tanguy Ndombele'nin yeni takımı resmen belli oldu.

Galatasaray'dan ayrılan Tanguy Ndombele'nin yeni takımı resmen açıklandı! 2 yıllık imza

Geride kalan sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Tanguy Ndombele'nin yeni takımı belli oldu. Tottenham'ın sözleşmesini feshettiği Fransız futbolcu, Ligue 1 ekibi Nice ile anlaşma sağladı. 27 yaşındaki futbolcu, Nice ile 2 yıllığına sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı
Galatasaray, Otis Livingston transferini açıkladı!

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLMİŞTİ

Bonservisi İngiliz ekibi Tottenham'da olan 27 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi, 2025 yılına kadar devam etmesine rağmen yollar ayrıldı.

Tottenham'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Kulübümüz, Tanguy Ndombele'nin sözleşmesinin 30 Haziran'dan itibaren geçerli olmak üzere karşılıklı olarak feshedilmesinin ardından, mevcut kiralık döneminin sona ermesiyle birlikte takımdan ayrıldığını teyit eder. Gelecek için en iyi dileklerimizle, Tanguy.

GALATASARAY KARNESİ

Galatasaray'ın yaz transfer döneminin sonunda Tottenham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele, bu sezon Sarı-Kırmızılılar ile toplam 26 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmaların sadece 6'sına ilk 11'de başlayan Fransız oyuncu, toplam 681 dakika süre alırken sadece 1 asistlik skor katkısı sağladı.

Haberin Devamı

Galatasaraydan ayrılan Tanguy Ndombelenin yeni takımı resmen açıklandı 2 yıllık imza

 

YORUM YAZ