Galatasaray'da Michy Batshuayi'den Fenerbahçelileri kızdıracak sözler! Dikkat çeken Şampiyonlar Ligi detayı

Galatasaray, gelecek sezon için ilk hamlesini Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'yi transfer ederek yaptı. Parçalı formayı giyen ve sözleşmeyi imzalayan Belçikalı golcü, eski takımının taraftarlarını kızdıracak ifadeler kullandı.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Fenerbahçe'deki sözleşmesi biten Michy Batshuayi'yi 3 yıllığına kadrosuna kattı. Belçikalı futbolcu, sarı-kırmızılı formayı giydi ve sözleşmeyi imzaladı. Öte yandan yıldız futbolcu, Fenerbahçelileri kırdıracak açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

3 YILLIK İMZA

Galatasaray, Belçikalı golcü futbolcu Michy Batshuayi ile 3 yıllık anlaşmaya varıldığını duyurdu. Öte yandan transfer saat 19.07'de açıklandı.

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Michy Batshuayi- Atunga ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya 2024-2025 sezonu için 1.500.000 Euro, 2025-2026 sezonu için 1.000.000 Eur, 2026-2027 sezonu için 500.000 Euro tutarında imza ücreti ödenecek olup her bir futbol sezonu için net 3.000.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. "

Galatasarayda Michy Batshuayiden Fenerbahçelileri kızdıracak sözler Dikkat çeken Şampiyonlar Ligi detayı

SEZON PERFORMANSI

Michy Batshuayi, geride kalan sezonda Fenerbahçe formasını 43 kez terletti. Belçikalı forvet, bu müsabakalarda 24 gol atma başarısı gösterdi. Michy Batshuayi, takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

Haberin Devamı

İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da yeni transfer Michy Batshuayi için imza töreni organizasyonu yapıldı. Michy Batshuayi'nin 44 numaralı formayı giyeceği öğrenildi.

İŞTE SÖZLERİ

İmza töreninin ardından teşekkür ederek sözlerine başlayan Michy Batshuayi, "Karşılama için çok teşekkür ederim, çok mutluyum. Galatasaray büyük bir kulüp. Galatasaray sıklıkla şampiyon olan bir kulüp ve bu durum bir oyuncu için çok önemli" dedi.

Sarı-kırmızılıların uzun süredir kendisini takip ettiğini belirten Batshuayi, "Galatasaray zaten birkaç seneden beri beni istiyordu. Kaderin bizi bir araya getirdiğini düşünüyorum. Allah'ın da yardımıyla bu formayı giyeceğim, gurur duyuyorum" diye konuştu.

Galatasarayda Michy Batshuayiden Fenerbahçelileri kızdıracak sözler Dikkat çeken Şampiyonlar Ligi detayı

Transferinden ailesinin de mutlu olduğunun altını çizen Belçikalı forvet, "Futbolun güzelliği burada bazıları memnun oluyor, bazıları memnun olmuyor. Bu durumdaki en önemli şey, benim memnun olmam. Bu durumdan ailem de çok memnun. Galatasaray'ın bana duymuş olduğu güvene karşılık, çok çalışıp iyi sonuçlar almaya devam edeceğim" açıklamasını yaptı.

Süper Lig'de büyük takımlarda oynamış olmasının hatırlatılmasının ardından Michy Batshuayi, "Benim için çok büyük bir onur. Türkiye Ligi her geçen gün daha da iyi hale gelen bir lig. Benim şu anda 3 büyük kulüpte deneyimim oldu. Bu açıdan çok mutluyum, çok büyük bir onur. Benim açımdan çok farklılık yaratmıyor. Benim çok büyük bir misyonum var. Galatasaray benim olumlu performans göstermem için buraya çağırdı ve bana güven duydu. Buna karşılık yapmam gerekenleri yerine getireceğim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAYACAĞIM İÇİN MUTLUYUM'

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmaktan mutlu olduğunu belirten Michy Batshuayi, "Şampiyonlar Ligi'ni biliyorum ve herkes çok deneyimli oyuncu olduğumu biliyor. Tüm turnuvalarda oynadım, tekrar Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım için mutluyum. Ayrıca bu statta oynamak muhteşem bir deneyim olacak" dedi.

Taraftarlara parantez açan Belçikalı santrfor, "Taraftarlarımızın inanılmaz olduğunu biliyorum. Çok mutluyum, daha çok çalışıp daha çok gol atma isteği veriyor bana" diye konuştu.

Transfer sürecinde Dries Mertens ile konuştuğunu vurgulayan Michy Batshuayi, "Evet bazı oyuncularla konuştum. Dries Mertens, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech'i zaten tanıyorum. Bu önemli bir durum, diğer oyuncularla tanışacağım. En iyi şartlarda çalışıp, maçları kazanmak için birbirimizi iyi bir şekilde tanımamız çok önemli diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Michy Batshuayiden Fenerbahçelileri kızdıracak sözler Dikkat çeken Şampiyonlar Ligi detayı

YORUM YAZ