MENÜ

Galatasaray faturayı kesti!

Galatasaray Yönetimi, Beşiktaş yenilgisinin faturasını Hollandalılara çıkardı.

Galatasaray faturayı kesti!

Riekerink’in Sneijder-Donk değişikliğinde yanlış yaptığını savunan sarı-kırmızılılar, “Orada olması gereken, Umut’un oyuna girmesiydi. Donk takıma katılınca taşlar yerinden oynadı” diyerek teknik adamı topa tuttu.

Galatasaray’ın Hollandalı teknik direktörü Jan Olde Riekerink, 73. dakikada vatandaşı Sneijder’ı oyundan çıkardı, diğer Hollandalı Ryan Donk’u sahaya sürdü. Beşiktaş’ın golü de Donk’un hatasından gelince fatura Hollandalılara çıktı. Yönetim de teknik direktör Riekerink’i değişiklik nedeniyle eleştirdi.

Yasin Öztekin zammı ateşe attı!

Hollandalı teknik adamın takımı maça çok iyi hazırladığını belirterek, tecrübeli çalıştırıcıya hakkını veren idareciler, ancak oyun içerisinde yapılan hamlelerin kötü olduğunu ifade ettiler. Maçı değerlendiren yöneticiler, 73. dakikada gerçekleşen Sneijder-Donk değişikliğinden 3 dakika sonra, Donk’un hatasıyla gol yediklerini hatırlatarak, yanlış bir tercih olduğunu öne sürdüler. Sarı-kırmızılılar, Sneijder’in yerine Umut’un alınıp Podolski’nin 10 numara pozisyonuna geçmesi gerektiğinin daha doğru olacağını ancak Riekerink’in bunu yapmadığını dile getirdiler.

Galatasaraylı yöneticiler, “Donk girince taşlar yerinden oynadı. Sneijder fizik olarak hazır değildi ve bu yüzden çıkması anormal bir durum değildi. Ancak Donk yerine Umut alınıp; Podolski, Sneijder’in pozisyonuna çekilebilirdi” ifadelerini kullandılar.

Telles’te Wolfsburg piyangosu

Donk tam bir hayal kırıklığı

Ligin devre arasında Kasımpaşa’dan 2.5 milyon euroya transfer edilen Ryan Donk, Galatasaray’a hayal kırıklığından başka bir şey yaşatmadı. Cim-Bom, Donk’un oynadığı 12 Süper Lig maçının 6’sını kaybetti, 4’ünde berabere kaldı, sadece 2’sini kazandı.

Hollandalı futbolcu, Antalyaspor ile deplasmanda oynanan maçta kırmızı kart gördü. Donk, Antalya Stadı’nda 2-2 berabere devam eden karşılaşmanın 69. dakikasında kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Sarı-kırmızılı takım kalan sürede rakibinin iki golüne daha engel olamadı ve müsabakayı 4-2 yitirdi.

Kaynak: Milliyet

Muslera'da son dakika!

Haberin Devamı
YORUM YAZ