MENÜ

Yasin Öztekin zammı ateşe attı!

Milli futbolcunun agresifliği pahalıya mal olacak gibi. G.Saray yönetimi, sezon sonunda 1.1 milyon Euro olan yıllık ücretini artırmayı düşündüğü Yasin’in durumunu yeniden masaya yatıracak.

Yasin Öztekin zammı ateşe attı!

Beşiktaş’ın 1-0 kazandığı derbiye Galatasaray açısından bakıldığında Yasin Öztekin’in, oyundan alınmasına gösterdiği tepki göze çarpıyor...

63. dakikada oyundan alınan Yasin, önce Riekerink’in ‘hızlı hareket et’ uyarısını pas geçip kenara yavaş adımlar ile geldi, saniyeler sonra ise antrenör Orhan Atik’in uzattığı eli sıkmayıp bir de üzerine kendisini iterek tepki verdi. Yasin’in gösterdiği bu reaksiyon G.Saray yönetiminin kendisi için düşündüğü ödüllendirmeyi tehlikeye attı.

Galatasaray'da kupa seferberliği!

TARAFTAR DA TEPKi GÖSTERDi

Florya’da özellikle ‘disiplin’ olgusunun oturmasını isteyen Galatasaray idarecileri Yasin’in neden olduğu bu görüntüden çok rahatsız oldu. Daha 3 hafta önce gösterdiği performans ve özveri nedeni ile 1.1 milyon Euro olan ücretine zam yapılması gündemde olan Yasin Öztekin, bu hareketi ile deyim yerinde ise ayağına sıktı.

Telles’te Wolfsburg piyangosu

Performansı da son maçlarda düşen Yasin’e yapılması planlanan ‘maaşını iyileştirme operasyonu’ sezon sonunda yeniden masaya yatırılacak.
Yönetimin yanı sıra Galatasaray taraftarı da özellikle sosyal medyada, Beşiktaş derbisinde kötü oyunu ve Orhan Atik’e karşı sergilediği agresif tavırlar nedeniyle Yasin’e büyük tepki gösterdi.

Kaynak: Hürriyet

Muslera'da son dakika!

Haberin Devamı
YORUM YAZ