Tim Howard'ın kurtarabileceği şeyler

2014 Dünya Kupası'na şu ana kadar kaleciler damga vurdu desek pek de abartmış olmayız. Ochoa, Enyeama, Bravo, Navas, Neuer ve son olarak da Tim Howard

Tim Howard'ın kurtarabileceği şeyler

Dünya Kupası ikinci tur maçları sona erdi, çeyrek final programı netleşti. Ancak ikinci tur maçlarının ardından akıllarda en çok yer edinen, kalecilerin gösterdiği efsanevi performans oldu.

Dün gece, son çeyrek finalisti belirleyecek olan maçta Belçika ile turnuvanın sürpriz takımlarından Amerika Birleşik Devletleri karşı karşıya geldi.

Amerika Birleşik Devletleri kalecisi Tim Howard, 90 dakika boyunca akın akın gelen Belçika ataklarına geçit vermedi. Belçika uzatma devrelerinde bulduğu 2 golle çeyrek finale çıkan taraf Belçika olsa da, orta görüş maçın kahramanının Tim Howard olduğu şeklindeydi.

Maç boyunca tam 16 kurtarışa imza atan Howard, müthiş bir istatistiğin altına imza atarak 1966 Dünya Kupası'ndan bu yana bir maçta en çok kurtarış yapan kaleci oldu.

Elbette Tim Howard'ın bu performansına futbolseverler kayıtsız kalmadı. Sosyal medyada günün en çok isimlerinden olan Tim Howard'a övgü yağdı.

İşi espriye döken bazı futbolseverler, #ThingsTimHowardCouldSave (Tim Howard'ın kurtarabileceği şeyler) hashtagiyle yorumlar ve paylaşımlar yaptı, Yunan ekonomisinden Rooney'in dökülen saçlarına kadar yapılan bu paylaşımların bazıları yaratıcılık sınırlarını bile zorladı!

İşte o yorum ve paylaşımlardan bazıları:

Haberin Devamı

YORUM YAZ