Samet Akaydin'in babasından sürpriz açıklama! Eleştirilere yanıt verdi

A Milli Takımımız'ın stoperi Samet Akaydin'in babası Mustafa Akaydin, Çekya müsabakası öncesinde önemli açıklamalar yaptı. Akaydin, eleştirilerin dozajı hakkında konuşurken ailelerin de bu durumdan etkilendiğinin altını çizdi.

Samet Akaydin'in babasından sürpriz açıklama! Eleştirilere yanıt verdi

Samet Akaydin'in babası Mustafa Akaydin, A Milli Takımımız'ın tecrübeli stoperi hakkında konuşurken futbolun hatalar oyunu olduğunu ve hepsine sahip çıkılması gerektiğinin altını çizdi. 

Haberin Devamı

Mustafa Akaydin, TRT Spor'a açıklamalarda bulunurken şu ifadeleri kullandı: 

Her akşam konuşuyoruz, dertleşiyoruz. İlk maçta moral, motivasyonu çok güzeldi. İkinci maçta, futbol hatalar oyunu, herkes yapabilir. Orada oynayan herkese, hepsine sahip çıkmamız lazım. Son maçta kasığında bir ağrı oldu ama şu anda iyi, düzeldi. Biraz iğne ile düzelme oldu. Kendini iyi hissediyor. Morali üst seviyede.

Samet Akaydinin babasından sürpriz açıklama Eleştirilere yanıt verdi

'ÇOK ÜZÜLÜYOR ÇOCUKLAR!'

Samet'in eleştirilmesi hakkında ise üzüldüklerini vurgularken, "Eleştirenlere karşı bir şeyi de yok. "Boş ver" diyor. Ailesi olarak üzülüyoruz, hiçbirinin burnu kanamasın, hepsi bizim evladımız. Hepsi bayrak için burada. Ama biraz daha bunların dozajını kırmak lazım. Çok üzülüyor çocuklar sonradan.

"Biz aileler de üzülüyoruz, savaşa gitmiş gibi oluyor. Ricam, herkesin herkese sahip çıkması lazım. İnşallah bu akşam hocası görev verirse en iyisini yapacağına inanıyorum. Hiçbir şüphem yok." şeklinde konuştu.

YORUM YAZ