Alex de Souza, Fenerbahçe'nin golcüsünü gözüne kestirdi! Görüşmeler başladı

Süper Lig'de transfer döneminin resmen başlamasıyla birlikte, resmi imzalar tek tek açıklanmaya başladı. Özellikle Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor için çok hareketli geçen transfer döneminde bomba transfer iddiaları üst üste geliyor. İşte Süper Lig'de günün öne çıkan en bomba transfer haberleri (Günün bomba transfer haberleri 26 Haziran)

ALEX'İN GÖZÜ FENERBAHÇE'NİN YILDIZINDA!

Sabah'ın haberine göre, Alex de Souza'nın gözü Joao Pedro'da. 2022-23'te Cagliari'den sarı-lacivertlilere 4.8 milyon Euro'ya transfer olan vatandaşı Joao Pedro'yu istiyor. İki kulüp Joao Pedro'nun golcünün olarak transferi üzerinde görüşmeleri sürdürüyor.

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Fenerbahçe'de beklentilerin altında kalan ve 28 maçta 5 gol, 1 asist yapan 32 yaşındaki Joao Pedro, geçtiğimiz sezon başında kiralandığı Brezilya ekibi Gremio'da 28 maçta, sadece 3 gol atabildi.

F.BAHÇE'DE SÜRPRİZ! OPSİYONU KULLANILMADI

Fenerbahçe'nin kadrosunda düşünmediği Joao Pedro'nun Gremio ile sözleşmesi bitti. Brezilya ekibinin satın alma opsiyonunu kullanmadığı da ortaya çıkarken golcü futbolcunun İstanbul'a geldiği öğrenildi. Pedro'nun Topuk Yaylası'na giderek takıma katılacağı bildirildi.

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ BELLİ OLDU

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin adı bir süredir Lazar Samardzic ile anılıyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun listesinde olduğu öne sürülen Samardzic'te Sarı-Lacivertlilerin rakibi ise Lazio.

Udinese forması giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Lazar Samardzic, İtalya kaynaklı haberlere göre bir süredir Fenerbahçe'nin gündeminde. Sırp orta saha için Fenerbahçe'nin yanı sıra Lazio da girişimlerini sürdürüyor.

Çizme'de çıkan haberlerde Fenerbahçe ve Lazio'nun Lazar Samardzic için Udinese'ye yaptığı teklife değinildi. Habere göre Lazio, Samardzic için 15 milyon euroluk teklif sundu. Udinese'nin ise pazarlık masasına 25 milyon euro ile oturduğu yazıldı. Fenerbahçe'nin ise 22 yaşındaki futbolcu için Udinese'ye 14 milyon euro bonservis + bonuslardan oluşan bir teklif götürdüğü belirtildi.

Yine haberde Fenerbahçe'nin Lazio'dan farklı olarak oyuncuya Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatı sunduğu vurgulandı.

Haberin Devamı
KÖHN'E SÜRPRİZ TALİP

Galatasaray'ın devre arasında Hannover'den transfer ettiği Derrick Köhn, Almanya piyasasında dikkat çekiyor.

Menajeriyle temasa geçtiği öğrenilen Hoffenheim, sol bek için 7 milyon euro'luk teklifle kapıyı çalacak.

Galatasaray devre arasında Bundesliga 2 ekibi Hannover 96'dan 3 milyon 350 bin euro karşılığında renklerine bağladığı Köhn'e 2 yılı opsiyonlu olmak üzere 4,5 senelik sözleşme imzalatmıştı.

FENERBAHÇE'NİN BETO ISRARI

Takvim'in haberine göre, forvet hattına takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, İngiltere Premier Lig kulübü Everton'da forma giyen Beto için temaslarını hızlandırdı.

BRANCO DEVREDE

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun, Portekizli santrforun transferi için büyük uğraş verdiği bildirildi. 26 yaşındaki futbolcunun transferine Jose Mourinho'nun da onay verdiği gelen bilgiler arasında. Öte yandan Everton'ın, Beto için 20 milyon euro istediği kaydedildi.

ORTA SAHAYA NDİDİ SÜRPRİZİ!

Galatasaray, Leicester City ile sözleşmesi sona eren ve piyasa değeri 16 milyon Euro olan defansif orta saha oyuncusu Wilfred Ndidi’yi bedelsiz kadrosuna katmak için oyuncu ve temsilcisiyle görüşmelerini sürdürüyor.

İsmi bir dönem Trabzonspor’la anılan Nijeryalı futbolcuyu Everton’ın da istediği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Leicester City formasıyla 35 resmi maça çıkan Ndidi, 6 gol - 6 asistlik bir performans sergiledi.

Haberin Devamı
HEYECANLANDIRAN İLKAY GELİŞMESİ

İspanya Ligi'nde geçen sezon şampiyonluğu Real Madrid'e kaptıran Barcelona'da Türk kökenli Alman yıldız İlkay Gündoğan ile ilgili alınan karar, Galatasaray taraftarlarını heyecanlandırdı.

İspanyol basını, Barcelona'nın, Finansal Fair- Play'de yaşanan sorunlar nedeniyle Gündoğan'a istediği teklif gelmesi durumunda ayrılığa izin vermeyi düşünüyor. 33 yaşındaki orta sahadan Katalan ekibinin memnun olduğu, aldığı maaş nedeniyle böyle bir yol haritası izlenebileceği ifade edildi.

Galatasaray ise kadrosunda görmek istediği deneyimli futbolcunun durumunu yakından takip edecek.

TARAFTAR İSTİYOR
Yaşanan gelişmelerin ardından Galatasaray taraftarlarının sosyal medyada paylaşımlar yaptığı ve İlkay Gündoğan'ı takımda görmek istediği görüldü. Transfermarkt verilerine göre; 15 milyon Euro değer biçilen İlkay Gündoğan, geride bıraktığımız sezon Barcelona formasıyla 51 maça çıktı.

Gündoğan söz konusu karşılaşmalarda 5 gol, 14 asistle takımına 19 gollük katkı sağladı. Daha önce Manchester City, Borussia Dortmund, Bochum, Nürnberg ve Schalke'de oynayan tecrübeli futbolcunun Galatasaray'a transfer olmaya sıcak baktığı da gelen haberler arasında.

GEDSON'A REKOR TEKLİF GELDİ

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken takımdan ayrılacak olan oyuncuların da kaderi belli oluyor. Siyah Beyazlı ekibin yıldız genç yıldızlarından Gedson Fernandes konusunda sorunun çözüldüğü ve bonservis konusunda anlaşma yapıldığı söylendi.

18 MİLYON EURO
Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Gedson Fernandes'e dair çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Portekizli orta sahanın Zenit'e transferi konusunda oluşan ödeme probleminin atlatıldığı kaydedildi.

YUSUF YAZICI İSTANBUL DEVİNE İMZA ATIYOR

Beşiktaş transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah beyazlıların, Lille sözleşmesi biten milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile anlaştığı öğrenildi.

Oyuncunun Trabzonspor'da a takıma çıkmasında belirleyici olan teknik direktör Sadi Tekelioğlu, ''Yusuf Türkiye'de, İstanbul'da bir takımda oynamak istiyor'' dedi.

Radyospor'a konuk olan Tekelioğlu, ''Kendisiyle görüşüyoruz. Son dönemlerde yakılarıyla görüştüm. İstanbul'da bir takımda oynamak istiyor. Yakınları bana ona uygun takımın Beşiktaş olduğunu söylediler. Bir ara Galatasaray'ın gündeminde olduğu söylendi; ama Galatasaray'la bir teması olmadı. Ama Beşiktaş'la görüşüyor. Beşiktaş şu anda temsilcisiyle detayları konuşuyor. Yakınları bana bunu söyledi'' dedi.

Sadi Tekelioğlu, Yusuf Yazıcı'nın bu sezon Beşiktaş'ta forma giyeceğine inandığını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ