Ronaldo'yla selfie pahalıya patladı! Portekiz maçında sahaya atlayan Berat Uluğ için UEFA'dan şok karar

Türkiye, EURO 2024 F Grubu ikinci maçında Portekiz'le karşılaşmış, sahaya atlayıp Cristiano Ronaldo'yla selfie çeken Berat Uluğ dünyanın en çok konuştuğu isim olmuştu. Uluğ'un bu hareketi UEFA'ya alarma geçirdi. Türk taraftar Berat Uluğ, UEFA tarafından cezalandırıldı.

Ronaldo'yla selfie pahalıya patladı! Portekiz maçında sahaya atlayan Berat Uluğ için UEFA'dan şok karar

2024 Avrupa Şampiyonası F Grubu'nda Portekiz ve Türkiye karşı karşıya geldi. A Millilerin 3-0 yenildiği karşılaşmaya damga vuran isim ise Cristiano Ronaldo'yla fotoğraf çektirmek için sahaya atlayan Berat Uluğ oldu.

Haberin Devamı

Almanya kulüplerinden KSV Hessen Kassel’in U11 takımının 10 numarası olduğu ortaya çıkan Berat Uluğ'un babası yaptığı açıklamada, oğlunun karşılaşma öncesin arkadaşlarıyla iddiaya girdiğini, yanından 'Tuvalate gidiyorum' diyerek ayrıldığını söyledi.Baba Uluğ sözlerine şöyle devam etti: “Onu bir anda yedek kulübesinin çatısında gördüm ve koşmaya başladı."

UEFA CEZA VERDİ

Berat Uluğ ise “Hayallerimi gerçekleştirdim. Artık Cristiano Ronaldo ile bir fotoğrafım var. Bunu bir tişörte bastıracağım ve odamda saklayacağım” ifadelerini kullanırken, UEFA bu hareketi cezasız bırakmadı.

Ronaldoyla selfie pahalıya patladı Portekiz maçında sahaya atlayan Berat Uluğ için UEFAdan şok karar

İngiliz Express'in haberine göre UEFA Uluğ'un bu hareketini cezası bırakmayacak. Gazeteye açıklama yapan bir UEFA yetkilisi şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Sahaya müdahale, stadyum kurallarının ihlali anlamında gelir. Bu hareket stadyumdan ihraç edilmeye, tüm turnuva maçlarından men edilmeye ve izinsiz giriş için resmi suç duyurusunda bulunulmasına neden olacak. 12 yaşından küçüklerin cezai sorumluluğu bulunmuyor ancak refakatçisi bilet hüküm ve koşullarına uygun olarak çocuğun stadyum kurallarına uymasını sağlamaktan sorumludur."

YORUM YAZ