Real Madrid-Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Şampiyonlar Ligi)

Şampiyonlar Ligi’nde geçen sezon finalde karşılaşan Arda Güler’li Real Madrid ile Nuri Şahin’in başında olduğu Borussia Dortmund, kozlarını Santiago Bernabeu’da paylaşacak. Dortmund, zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılarak liderliğini sürdürmek istiyor. İspanyol devi Real Madrid, ev sahibi avantajını kullanarak rakibine üstünlük kurmak istiyor. Real Madrid-Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları ve nefesleri kesecek mücadele ile ilgili detaylar haberimizde.

Real Madrid-Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Şampiyonlar Ligi)

Avrupa’nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nde üçüncü hafta karşılaşmaları bu akşam oynanacak maçlarla başlayacak. Gecenin sonucu en merak edilen mücadelesi, İspanya’nın başkenti Madrid’deki Santiago Bernabeu’da oynanacak. Geçen sezonun Devler Ligi finalinin rövanşı niteliğindeki kapışmada teknik direktörlüğünü Nuri Şahin’in yaptığı Borussia Dortmund, Arda Güler’li son şampiyon Real’e konuk olacak. Geçen sezon İngiltere’deki Wembley Stadı’nda oynanan finalde Los Galacticos, Şahin’in yardımcı hocalık yaptığı dönemde rakibini 2-0 yenerek şampiyon olmuştu. Dortmund, Şahin önderliğinde 2’de 2 yaparak averajla liderlik koltuğuna oturmuş durumda. Carlo Ancelotti’nin Real’i, 2 maçta elde ettiği 3 puanla 36 takımlı tek lig üzerinden oynanan yeni formatta an itibarıyla 17. sırada yer alıyor. 

Haberin Devamı

Real Madrid-Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Santiago Bernabeu'da oynanacak ve saat 22.00'de başlayacak Real Madrid-Borussia Dortmund maçı Tabii Spor'dan şifresiz yayınlanacak. Rumen hakem Istvan Kovacs'ın yöneteceği karşılaşmanın canlı skor takibi ve tüm detayları haberimizde olacak.

Real Madrid-Borussia Dortmund maçı canlı izle (TRT Tabii nasıl izlenir?)

TRT Tabii dijital platformu için internet sitesine tıklayarak ve mail ile üye olarak izleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak kaydınızı oluşturabilirsiniz. TRT Tabii dijital platformu için internet sitesine tıklayarak ve mail ile üye olarak izleyebilirsiniz. TRT Tabii platformu, TRT'nin canlı yayınlarını da izleme imkanı sunar. TRT Tabii üzerinde TRT 1, TRT Haber, TRT Spor, TRT Çocuk gibi kanalların canlı yayınlarına erişebilirsiniz.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta heyecanı

Bu sezon 36 takımlı lig formatına göre düzenlenen Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda 3. hafta müsabakaları, 22 Ekim Salı ve 23 Ekim Çarşamba günü oynanacak.

"Devler Ligi"nde üçüncü hafta maçlarının programı şöyle:

22 Ekim Salı:

19.45 Milan (İtalya)-Club Brugge (Belçika)

19.45 Monaco (Fransa)-Kızılyıldız (Sırbistan)

22.00 Paris Saint-Germain (Fransa)-PSV (Hollanda)

22.00 Juventus (İtalya)-Stuttgart (Almanya)

22.00 Arsenal (İngiltere)-Shakhtar Donetsk (Ukrayna)

22.00 Aston Villa (İngiltere)-Bologna (İtalya)

22.00 Girona (İspanya)-Slovan Bratislava (Slovakya)

22.00 Sturm Graz (Avusturya)-Sporting (Portekiz)

22.00 Real Madrid (İspanya)-Borussia Dortmund (Almanya)

23 Ekim Çarşamba:

19.45 Atalanta (İtalya)-Celtic (İskoçya)

19.45 Brest (Fransa)-Bayer Leverkusen (Almanya)

22.00 Manchester City (İngiltere)-Sparta Prag (Çekya)

22.00 Leipzig (Almanya)-Liverpool (İngiltere)

22.00 Barcelona (İspanya)-Bayern Münih (Almanya)

22.00 Atletico Madrid (İspanya)-Lille (Fransa)

22.00 Benfica (Portekiz)-Feyenoord (Hollanda)

22.00 Salzburg (Avusturya)-Dinamo Zagreb (Hırvatistan)

22.00 Young Boys (İsviçre)-Inter (İtalya)

YORUM YAZ