Milli Takımımızın Teknik Direktörü Montella, soyunma odasında oyuncularına seslendi!

Portekiz yenilgisi sonrası keyiflerin kaçtığı A Milli Takımımızda Vincenzo Montella, soyunma odasında oyuncularına seslendi. Millilerimizin teknik direktörü, yaptığı konuşmayla oyuncularına verdiği güveni dile getirdi.

Milli Takımımızın Teknik Direktörü Montella, soyunma odasında oyuncularına seslendi!

A Milli Takımımızın, F Grubu’ndaki ikinci karşılaşmasında Portekiz’e 3-0 gibi farklı bir skorla yenilmesi sonrası eleştiri okları, teknik direktör Vincenzo Montella’nın üzerine çevrilmişti. Hem sahaya sürdüğü ilk 11 hem de taktik planı işe yaramayan Montella, soyunma odasında oyuncularını bir sonraki maça motive etmek için hemen düğmeye bastı.

Haberin Devamı

Dortmund’da maç sonunda kimseyi içeri almayan ve sadece takıma özel bir konuşma yapan Montella, “Kimsenin moralini bozmasını istemiyorum. Hatalarımızın hepimiz farkındayız. Ancak kaybedilmiş hiçbir şey yok. Son maçımız Çekya ile ve onları yenerek gruptan çıkacağız. Bu bir turnuva ve dünü düşünecek vaktimiz yok. Sizlere güveniyorum. Hemen bu maçı unutalım ve son maça konsantre olalım. İyi futbol ve iyi bir sonuçla Türkiye’yi tekrar mutlu edelim” dediği öğrenildi.

Milli Takımımızın Teknik Direktörü Montella, soyunma odasında oyuncularına seslendi

'BÜYÜK KAYIPLAR OLABİLİR'

Başta Arda Güler olmak üzere bazı oyuncularını yorgunluk sebebiyle oynatmaktan kaçınan İtalyan teknik adamın, bu kararının özellikle kamuoyunda çok fazla eleştirilmesine de anlam veremediği bildirildi.

Montella’nın yakın çevresine, “Turnuvada ilerledikçe maçlar daha da zorlaşacak. Önemli oyuncular bir maç uğruna riske edilirse, daha büyük kayıplar olabilir. Sonuçta 3-4 günde bir maça çıkıyoruz. Bir oyuncuyu 90 dakika oynatmakla, 25 dakika oynatmak arasında çok fark var. Arda Güler üzerinden bu şekilde polemik yapılmasını anlamsız buluyorum” ifadelerini kullandığı bilgisine ulaşıldı.

Haberin Devamı

 

Milli Takımımızın Teknik Direktörü Montella, soyunma odasında oyuncularına seslendi

YORUM YAZ