SON DAKİKA: Yeni MHK Başkanı açıklandı! TFF resmen duyurdu...

Başkanlığa İbrahim Hacıosmanoğlu'nun geldiği Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanının Ferhat Gündoğdu olduğunu açıkladı.

SON DAKİKA: Yeni MHK Başkanı açıklandı! TFF resmen duyurdu...

İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanını açıkladı. Göreve daha önce de MHK başkanlığı yapan Ferhat Gündoğdu'nun getirildiği duyuruldu.

Haberin Devamı

'HAK ARAYIŞI MÜCADELEMİZDE...'

AÇIKLAMA GELDİ

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Türkiye Futbol Federasyonu 23 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu Toplantısı ile; Merkez Hakem Kurulu'na TFF Statüsü'nün 43. Maddesi ve Merkez Hakem Kurulu Talimatı'nın 3. Maddesi uyarınca aşağıdaki başkan ve üyelerin atanmasına karar verilmiştir: 

Başkan:

Dr. Ferhat Gündoğdu

Üyeler:

Ahmet Şahin
Yunus Yıldırım
Sebahattin Şahin
Hikmet Öksüzoğlu
Mustafa Kamil Abitoğlu
İbrahim Çınar
Ziya Çetin
Ali Zağlı

EKİM 2021'DE GÖREVE GELMİŞTİ

Ferhat Gündoğdu, 19 Ekim 2021'de Merkez Hakem Kurulu'nda Metin Tokat'ın istifası sonrası kendine üye olarak yer bulmuş ve 27 Ekim 2021'de de başkanlık görevine getirildiği açıklanmıştı.

İbrahim Hacıosmanoğlu: Futbolun sorunlarını futbolun aileleri ile çözeceğiz

8 MART'TAKİ KARAR DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Haberin Devamı

8 Mart 2022'de Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig ve 1. Lig'de kalan haftalarda görev yapacak hakemleri belirlemişti. Federasyondan yapılan açıklamada, "MHK, göreve geldiğinden bu yana büyük bir titizlikle yürüttüğü Türk hakemliğinin yeniden yapılanma çalışmalarının 1. etabını tamamlayarak, sezonun geri kalan bölümünde Süper Lig ve 1. Lig'de görev yapacak kadrolarını belirlemiştir." ifadeleri kullanılmıştı. Yeni listede, tecrübeli isimler Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Tugay Kaan Numanoğlu, Ali Palabıyık, Hüseyin Göçek, Alper Ulusoy, Abdulkadir Bitigen, Suat Arslanboğa ve Bahattin Şimşek'in bulunmaması dikkatleri çekmişti.

SON DAKİKA: Yeni MHK Başkanı açıklandı TFF resmen duyurdu...

NİSAN 2022'DE İSTİFA ETMİŞTİ

Ferhat Gündoğdu, Nihat Özdemir'in Türkiye Futbol Federasyonu'nun başkanlık görevinden ayrılması sonrası o ay içerisinde istifasını sunmuştu. 17 Nisan 2022'de federasyondan yapılan açıklamada, "Merkez Hakem Kurulu Başkanı Dr. Ferhat Gündoğdu, MHK üyeleri ile başkanımız Sayın Servet Yardımcı'ya istifasını sunmuştur. Sayın Dr. Ferhat Gündoğdu ve kurul üyelerine katkıları için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz" ifadeleri kullanılmıştı.

YENİDEN GÖREVDE

Türkiye Futbol Federasyonu'nda başkanlık seçiminin kazananı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi, Merkez Hakem Kurulu'nda başkanlık görevine yeniden Ferhat Gündoğdu'yu getirdi. Gündoğdu, yaklaşık 2 yıllık sürecin ardından bir kez daha MHK'da başkan olarak görev alacak.

Haberin Devamı

SON DAKİKA: Yeni MHK Başkanı açıklandı TFF resmen duyurdu...

YORUM YAZ