SON DAKİKA: TFF'de istifa depremi! 'Hak arayışı mücadelemizde...'

Türkiye Futbol Federasyonu'nda başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminde yeni dönem başlarken, yönetim kurulundan sürpriz bir istifa geldi. İşte detaylar...

SON DAKİKA: TFF'de istifa depremi! 'Hak arayışı mücadelemizde...'

Türkiye Futbol Federasyonu'nda yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminde yeni dönem başlarken, sürpriz bir istifa geldi. Hacıosmanoğlu'nun yeni yönetiminde yer alan Bayram Saral, istifa ettiğini duyurdu.

Haberin Devamı

'DERİN FİKİR AYRILIĞI'

İstifasını açıklayan Bayram Saral, şu ifadeleri kullandı: "İstişareye dayalı, birlikte şeffaf yönetim anlayışının gerçekleşmeyeceğine dair şahsımda oluşan kanaat dolayısıyla, bu derin fikir ayrılığının TFF kurumuna ve mevcut yönetimine zarar vermemesi adına bugün itibariyle TFF yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyuna duyurur, mevcut başkan ve yönetim kuruluna üstün başarılar dilerim.

SON DAKİKA: TFFde istifa depremi Hak arayışı mücadelemizde...

'HAKLARINI HELAL ETMELERİNİ DİLERİM'

Yaklaşık 4 ay boyunca devam eden demokratik hak arayışı mücadelemizde bizlere destek veren tüm kulüp başkanları ve yöneticilerine, TFF delegelerine, bütün çalışma arkadaşlarımıza en içten şükranlarımı arz eder, haklarını helal etmelerini dilerim."

YORUM YAZ