Transferde son dakika: Marco Reus'a kanca! Devler karşı karşıya...

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu yine büyük bir heyecana ev sahipliği yapacak. Takımı Jose Mourinho'ya emanet eden Fenerbahçe, 25.şampiyonluğu için varını yoğunu ortaya koyacak olan Galatasaray, Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş ve transfer bombalarıyla kadrosunu güçlendiren Trabzonspor çalışmalarına devam ediyor. EURO 2024 heyecanı sürerken gözler bir yandan da transfer haberlerinde. İşte Trendyol Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

Transferde son dakika: Marco Reus'a kanca! Devler karşı karşıya...
Reus'a kanca!

Bild'in haberine göre; Galatasaray ve Trabzonspor, Borussia Dortmund ile sözleşmesi sona eren ve takımda olan Marco Reus'u transfer etmek istiyor. Haberde, iki ekibin de oyuncunun son durumunu sordukları aktarıldı. 

SEZON PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon'u Borussia Dortmund'da tamamlayan Reus; 42 resmi maça çıkarken 9 gol atıp 10 asistlik katkı sağladı. 

Üç büyüklerin transfer savaşı

Foot Mercato'nun haberine göre; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray PSG'den ayrılmaya hazırlanan Milan Skriniar ile ilgileniyor. 

Ferdi'nin son talibi Manchester United

Son dönemde adı sık sık pek çok Avrupa deviyle anılan Ferdi Kadıoğlu'na bu kez Manchester Unitedn talip oldu. İngiliz basınından SportsMole'de yer alan habere göre; Borussia Dortmund ve Arsenal'ın da radarında olan Ferdi Kadıoğlu için ManU'nun da girişimlerini hızlandırdığı aktarıldı.

Haberin Devamı
Ezeli rakipler yine karşı karşıya

Mozzart Sport'da yer alan habere göre; Galatasaray ve Fenerbahçe, Sparta Prag forması giyen Sırp sol kanat Veljko Birmancevic ile ilgileniyor. Oyuncu için kulübü Sparta Prag'ın 7 milyon Euro istediği belirtildi.

Fenerbahçe'den Cenk Tosun bombası

Boşnak golcü Edin Dzeko'nun olası ayrılığı durumunda 3 golcü almak isteyen Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir isim geldi. Takvim'de yer alan habere göre; Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli yıldızımız Cenk Tosun ile temaslara başladı. Fenerbahçe kurmaylarının 33 yaşındaki golcünün menajeriyle ön görüşme yaptığı ve transfer şartlarının masaya yatırıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı
Onuachu çılgınlığı!

Hem yönetim hem de teknik direktör Abdullah Avcı ile görüşüp, takımda kalma isteğini net şekilde söyleyen Onuachu, menajerine gelen tüm teklifleri geri çeviriyor. Kiralama teklifini yineleyen Trabzonspor’un, satın alma opsiyonu ve bonusların da olduğu bir paket sunduğu, ayrıca Southampton’ın Türkiye’deki kulübü Göztepe’ye de takasta oyuncu vermeyi önerdiği belirtildi.

PREMİER LİG DEVİNDEN ORTA SAHA!

Sabah'ta yer alan habere göre; Yeni sezonda 5.yıldız hedefine yürüyen Galatasaray, gündemine Tottenham forması giyen Rodrigo Bentancur'u aldı. Galatasaray'ın yıldız futbolcu için oyuncu ve kulübüyle transfer görüşmelerine başlaması bekleniyor. Bentancur sarı-kırmızılı formayı giymesi halinde Fernando Muslere ve Lucas Torreira'nın ardından takımdaki üçüncü Uruguaylı olacak.

Beşiktaş'ın rotası yine Portekiz

Beşiktaş Benficalı Arthur Cabral’ın peşinde. Cabral konusunda Beşiktaş yoğun temas halinde.Oyuncu tarafının gelmeye sıcak bakması halinde kulüpler arasındaki görüşmeler hızlanacak. Beşiktaş’ın yüksek bonservis talebiyle karşılaşması halinde satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapması muhtemel. Cabral transferine teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un onay verdiği öğrenildi.

Haberin Devamı
Galatasaray yeni Boey'ini buldu!

Galatasaray, Boey’den sonraki sağ bekini de yine Rennes’de buldu. Sarı-Kırmızılılar’ın, Fransız kulübünde forma giyen 21 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu Guelo Doue için teklif yaptığı öğrenildi.

Yunan basınından El Kaabi iddiası!

Yunan basınında yer alan habere göre Fenerbahçe, El Kaabi’ye 2+1 yıllık sözleşme ve yıllık bonuslar dahil 3 milyon Euro teklif etti. Olympiakos’un yıldız oyuncusunun sözleşmesini yenilemek adına bonuslarla yıllık 2.3 milyon Euro’luk bir teklif yaptığı biliniyor.

Aslan'a 2.Lig'den transfer

Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ı parlatan, Sarı Kırmızılılar, yine yurt içinde gelecek vadeden isimlerin peşinde. Bu doğrultuda gündeme gelen son isim, Kastamonuspor forması giyen 19 yaşındaki ön libero Buğra Ali Erdem oldu.

Haberin Devamı
Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü ile anlaşmaya vardı!

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Atletico Madrid'den kiraladığı Çağlar Söyüncü'nün kalıcı transferi için İspanyol kulübüyle anlaşmaya vardı.

SAĞLIK KONTROLÜ İÇİN İSTANBUL'DA

Sports Digitale'nin haberine göre millî stoper, resmî imza ve sağlık kontrolü için İstanbul'da. Çağlar'ın imzalar atıldıktan sonra takıma katılması bekleniyor.

Trabzonspor'dan Cenk Özkaçar atağı

Valencia’nın 23 yaşındaki stoperi Cenk Özkaçar, Fırtına’nın gündemine girdi. Savunma hattına mutlaka yerli takviyesi yapmayı hedefleyen Bordo-Mavililer’de, Cenk hem sol stoper hem de sol bek pozisyonlarında görev yapıyor.

YORUM YAZ