İşte Serdar Dursun'un yeni takımı! Süper Lig ekibiyle 3 yıllık imza

Süper Lig'e geri sayım sürerken kulüpler transferlerinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Arka arkaya transferleri açıklayan 4 büyükler transferde gaza bastı ve yeni yıldızların peşinde düştü. Yaz transfer döneminde Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor transferleri resmen açıklarken, günün öne çıkan bomba transfer iddialarını sizler için derledik. İşte transfer gündeminde dakika dakika yaşananlar...

FENERBAHÇE'DE SÜRPRİZ AYRILIK! İŞTE YENİ TAKIMI

Belçika temsilcisi Westerlo, Fenerbahçe’den Emir Ortakaya‘yı kiralamak için resmi teklif yapmıştı. kulüpler arası görüşmelerde anlaşma sağlandı.

Genç futbolcu, Westerlo’ya transferi için bugün saat 18.50’de İstanbul’dan Belçika’ya gidecek.

Oyuncu sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalayacak.

İŞTE SERDAR DURSUN'UN YENİ TAKIMI

Fenerbahçe'de yeni transfer Cenk Tosun sonrası En-Nesyri'nin de gelişiyle takımda kendine yer bulamayan Serdar Dursun'un geleceği merak ediliyordu.

Hatta ezeli rakipler Beşiktaş ve Galatasaray'ın bile Serdar Dursun'u transfer etmek istediği iddia edilmişti. Tecrübeli golcü sonunda bir Süper Lig ekibiyle anlaşmaya vardı.

ALANYASPOR İLE 3 YILLIK İMZA

Sports Digitale'in haberine göre; Alanyaspor, Fenerbahçe'den ayrılan Serdar Dursun ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Serdar Dursun, Alanyaspor'un Topuk Yaylası'nda yapılan kampına yarın katılacak.

Resmi açıklamanın kısa süre içinde ypaılması bekleniyor.

GALATASARAY 2 YILDIZINDAN 60 MİLYON EURO BEKLİYOR

Sarı-kırmızılılar, elde edeceği bonservis gelirini yeni transferler için kaynak olarak kullanmak istiyor. Ayrılması gündemde olan ise iki isim var: Barış Alper Yılmaz ve Davinson Sanchez.

Barış'la Liverpool, Tottenham, Arsenal, Manchester United ve Aston Villa gibi takımlar ilgileniyor. Davinson için ise Everton ve Napoli devrede. İki oyuncuda da görüşmeler devam ediyor.

60 MİLYON EURO BEKLİYOR

Galatasaray'ın transferdeki en değerli asetleri olarak gözüken Barış Alper Yılmaz ve Davinson Sanchez'in fiyatı ise el yakıyor. Sarı-kırmızılılar, iki oyuncunun satışından 60 milyon euro kazanmayı hedefliyor.

 

 

 

Haberin Devamı
BEŞİKTAŞ'TA EMİRHAN PAZARLIĞI SÜRÜYOR

Stoper bölgesi için Paulista'yı kadrosuna katan Beşiktaş, Çaykur Rizespor'dan Emirhan Topçu'yu da gündemine almıştı. Siyahbeyazlılar, 23 yaşındaki oyuncu için Karadeniz ekibinin kapısını çaldı. Rizespor'un ilk görüşmede 6 milyon Euro bonservis bedeli istediği öğrenildi.

Sabah'ın haberine göre Kara Kartal'ın ise 4 milyon Euro önerdiği ve temasların sürdüğü aktarıldı. Sol stoper bölgesinde oynayan Emirhan geçen sezon mavi-yeşilli takımda 32 maça çıkarken tamamına ilk 11'de başladı ve 1 gol attı, 3 asist kaydetti. Toplam 2794 dakika sahada kaldı.

 

FENERBAHÇE'DEN CASEMIRO'YA KANCA

Sport.fr'de yer alan habere göre; sarı-lacivertliler, Manchester United forması giyen Casemiro'yu istiyor.

Brezilyalı orta saha oyuncusu, 5 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

32 yaşındaki futbolcunun İngiliz deviyle olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Casemiro'nun güncel piyasa değeriyse 20 milyon Euro.

BEŞİKTAŞ'A TAGLIOFICO ÖNERİSİ

Geçen sezon Beşiktaş’ın en fazla sorun yaşadığı bölgelerin başında gelen sol bek mevki için Siyah-Beyazlılar’ın gündemine yeni bir ismin geldiği ortaya çıktı. Kara Kartal’a Lyon’un Arjantinli sol beki Nicolas Tagliafico’nun önerildiği bildirildi. Takımın Kongolu sol beki Arthur Masuaku’yla yollarını ayırmayı planlayan yönetim, bu ismi satıp Arjantin Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası Şampiyonu olan oyuncuyu almayı planlıyor.

8 milyon Euro...

Geçtiğimiz sezon Fransız ekibiyle 31 maçta görev alan 31 yaşındaki futbolcu 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Lyon ile 1 yıl daha sözleşmesi kalan tecrübeli futbolcunun 8 milyon Euro’luk piyasa değeri bulunuyor. Arjantin formasıyla da 63 maça çıkan Tagliafico 1 gole imza attı.

Haberin Devamı
OĞUZ AYDIN SONRASI GALATASARAY'A BİR ÇALIM DAHA!

Oğuz Aydın'ı Galatasaray'ın elinden kapan Fenerbahçe, ezeli rakibine bir çalım atmak için daha harekete geçti.

MCTOMINAY BOMBASI!

Takvim'in haberine göre Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho'nun isteğiyle orta sahada Fred'in yanına oyuncu arayan sarı-lacivertliler'e menajerler tarafından flaş bir isim önerildi. Menajerlerin, Manchester United'in İskoç orta sahası Scott McTominay'i Fenerbahçe'ye teklif ettiği ifade ediliyor..

Fenerbahçe yönetiminin bu teklife henüz bir yanıt vermediği ve kararı Mourinho'ya bıraktığı da gelen haberler arasında.

13 GOLE KATKI SAĞLADI

EURO 2024'te İskoçya formasıyla da iyi bir performans ortaya koyan 27 yaşındaki yıldızın Kırmızı Şeytanlar ile olan kontratı 2025'te sona erecek. İsmi Galatasaray ile de anılan yıldız futbolcuya güncel verilere göre 32 milyon Euro'luk değer biçiliyor.

YOK ARTIK BEŞİKTAŞ: HEDEF ANTONY

Beşiktaş'ta iç transferde bu gelişmeler yaşanırken gözler yapılacak yeni takviyelere çevrildi. Transfer döneminde Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro İmmobile'yi kadrosuna katan Beşiktaş, bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

ANTONY BOMBASI

Beşiktaş, Rachid Ghezzal'dan boşalan sağ kanat hattı için çalışmalarını sürdürürken bir iddia da İngiliz basınından geldi.

Ada medyası, Beşiktaş'ın, Manchester United'dan Antony'i istediğini iddia etti. 24 yaşındaki Brezilyalı futbolcu için Kırmızı Şeytanlar'ın kiralama teklifine olumlu baktığı ifade edildi.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

Brezilyalı oyuncunun menajeri, transfer iddiaları ile ilgili açıklama yaparak Manchester United'ın Antony'i kiralamaya sıcak baktığını doğruladı ancak oyuncunun ilk hedefinin Kırmızı-beyazlı kulüpte kalmak olduğunu söyledi.

95 MİLYON EURO'LUK TRANSFER

1,72'lik kanat oyuncusunun piyasa değeri 25 milyon Euro seviyesinde bulunuyor. Deneyimli futbolcu, 2 sene önce Ajax'tan United'a 95 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.

MANCHESTER PERFORMANSI

Manchester United ile geride kalan iki sezonda 82 maçta sahaya çıkan Antony, 11 gol ve 5 asiste imza attı.

YORUM YAZ