MENÜ

İstanbulspor 90+7'de yıkıldı: Süper Lig'e veda etti

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında İstanbulspor, sahasında VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaştı. İstanbulspor, 85. dakikada 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı 90+7. dakikada verilen penaltının ardından 2-1 kaybederek Süper Lig'e veda etti. İşte detaylar...

İstanbulspor 90+7'de yıkıldı: Süper Lig'e veda etti

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında İstanbulspor, sahasında Fatih Karagümrük’e 2-1 mağlup oldu. Bu sonucun ardından sarı-siyahlılar 16 puanda kalarak ligde kalma umutlarını kaybetti. Düşme hattında yer alan Fatih Karagümrük ise puanını 33’e yükselterek ligde kalma şansını son 5 maça bıraktı.

Haberin Devamı

Bu sezon çıktığı 33 maçta yalnızca 4 galibiyeti bulunan sarı-siyahlılar, 7 beraberlik ve 22 de mağlubiyet aldı. Ayrıca Trabzonspor ile evinde oynadığı maçta sahadan çekilen İstanbulspor’un 3 puanı da silinmişti.

Hakem Burak Şeker ilk olarak 45+11. dakikada penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Markao'nun şutunu kaleci Alp Arda kurtardı. Burak Şeker, 90+7. dakikada Fatih Karagümrük lehine bir kez daha penaltı çaldı. Sofiane Feghouli topu filelere gönderdi: 2-1.

ATTIĞI GİBİ YEDİ

Ev sahibi ekip 85. dakikada Coly'nin golüyle 1-0 öne geçti. Bu golün santrasıyla birlikte hücuma çıkan Fatih Karagümrük, 86. dakikada Güven Yalçın'ın golüyle beraberliği yakaladı.

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

GOL İPTAL | 38. dakikada Fatih Karagümrük, Marcao'nun golüyle 1-0 öne geçti. Pozisyonun ardından yapılan incelemenin ardından ofsayt kararı verildi.

Haberin Devamı

İstanbulspor 90+7de yıkıldı: Süper Lige veda etti

PENALTI KAÇTI | İlk yarının son anlarında İstanbulspor ceza sahasında yaşanan pozisyonun ardından uzun bir VAR incelemesi yapıldı. VAR'a davet edilen Hakem Burak Şeker penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Marcao'nun şutunda kaleci Alp Arda gole izin vermedi.

GOL | İstanbulspor, 85. dakikada Colley'nin attğı golle öne geçti: 1-0.

GOL | Fatih Karagümrük'te Güven Yalçın, 86. dakikada skora denge getiren golü kaydetti: 1-1.

İlk 11'ler

İstanbulspor: Alp Arda, Mehmet Yeşil, Simon Deli, Racine Coly, Ali Yaşar, Sambissa, Loshaj, Vorobjovas, Kenio, Mendy Mamadou, Emir Kaan.

Karagümrük: Sirigu, Nazım Sangare, Biraschi, Koray Günter, Levent Mercan, Kourbelis, Bertolacci, Emre Mor, Rohden, Can Keleş, Marcao.

 

YORUM YAZ