Günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Günün şampiyon tercihleri

Portekiz – Hırvatistan: Maç Sonucu 1 (1.36 yerine 1.44)                       

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Portekiz – Hırvatistan karşılaşmasında Misli yazarı Görkem Tezer, karşılaşmadan Portekiz’in galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Görkem Tezer’in Yorumu

Son olarak hazırlık maçında karşılaşan iki takımın maçında kazanan Hırvatistan olmuştu ancak hazırlık maçı olduğunu unutmamak gerekiyor. Bu sefer zorlu mücadelede Portekiz için daha iyi bir futbol bekliyorum. Rakip kalede yarattıkları tehlikelerinin birçoğunu da organize kanat ataklarına borçlular. Son dönemde güç kaybeden Hırvatistan kaybetmemek isteyecektir ancak Portekiz'in bu karşılaşmada hata yapacağını düşünmüyorum. Zorlansa da Portekiz'in sahadan istediği sonucu alacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Azerbaycan – İsveç: Maç Sonucu 2 (1.35 yerine 1.37)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Azerbaycan – İsveç karşılaşmasında Misli yazarı Efe Şahin, karşılaşmadan İsveç’in galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Efe Şahin’in Yorumu

İsveç’in bu kadrosuyla C grubunda yer alması oldukça şaşılacak bir durum ve bu Uluslar Ligi döneminde Gyökeres’in çok formda olması onları çok hızlı bir şekilde B gruba atabilir. İsveç’in bu maçta galibiyetle başlayacağını düşünüyorum.

Cezayir – Ekvator Ginesi: Maç Sonucu 1 (1.25 yerine 1.27)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Cezayir – Ekvator Ginesi karşılaşmasında Misli yazarı Görkem Tezer, karşılaşmadan Cezayir’in galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Görkem Tezer’in Yorumu

Cezayir, grubun ilk maçına yeni teknik direktörü ile sahaya çıkıyor. Şunu belirtmek isterim ki yeni hocalarıyla birlikte daha ofansif futbol oynayacaklarını düşünüyorum ki kadrolarında yer alan oyuncu profiline baktığımızda da bunun doğru bir sistem anlayışı olacağını tahmin ediyorum. Rakipleri Ekvator Ginesi ise, hücum olarak belli bir seviyeye sahip olsalar da savunma hattı olarak direnç gösterebilecek takımlardan biri konumunda. Riski azaltmak için kadro kalitesine güvendiğim Cezayir tarafında yer alacağım. Kuponlara önerim; MS 1 tercihi olacak.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de EURO 2024’ün heyecanını daha fazla yaşayın!

YORUM YAZ