Fenerbahçe'den ayrılan Joshua King'in yeni takımı belli oldu!

Ferdi Kadıoğlu'nu İngiltere Premier Lig kulübü Brighton'a gönderen Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen diğer futbolcuların da durumu yavaş yavaş belli oluyor. İşte sarı-lacivertli kulüpte yaşanan son dakika Joshua King gelişmesi...

Fenerbahçe'den ayrılan Joshua King'in yeni takımı belli oldu!

Fenerbahçe'deki iki yıllık serüvenini noktalayan forvet oyuncusu Joshua King yeni bir maceraya atılmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertlilerle sözleşmesini tamamlamasının ardından yaklaşık iki aydır herhangi bir takımla anlaşamayan Joshua King için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi.

Haberin Devamı
Fenerbahçe Joshua King transferini bu görüntülerle açıkladı!

LUTON TOWN'DAN HAMLE

FLW'de yer alan habere göre İngiltere Championship ekiplerinden Luton Town, Joshua King'i transfer etmek istiyor. Luton'u yakından takip eden yorumcu Finley Cannon, 32 yaşındaki futbolcunun takım için çok faydalı bir transfer olacağının altını çizdi.

Fenerbahçeden ayrılan Joshua Kingin yeni takımı belli oldu

İNDİRİME GİTMESİ GEREKİYOR

Andros Townsend, Cauley Woodrow ve Joe Taylor'ın takımdan ayrılma ihtimaline değinen Cannon, Joshua King'in deneyimiyle Championship'te fark yaratabileceğini söyledi. Öte yandan Joshua King transferinin gerçekleşmesi için oyuncunun maaşında büyük bir fedakârlığa gitmesi gerektiği vurgulandı.

TOP TOPLAYICI ÇOCUK...

12 GOL YEDİ ASİST

Luton Town'da bu sezon en yüksek maaş alan futbolcunun haftada 30 bin sterlin kazanan Marvelous Nakamba olduğu hatırlatıldı. Fenerbahçe ile 54 maça çıkıp 2370 dakika süre alan Joshua King 12 gol, 7 asistlik skor katkısı verdi.

YORUM YAZ