İstanbul devinden Merih Demiral bombası! Transferde son dakika...

Trendyol Süper Lig'de üçüncü hafta geride kalmak üzereyken kulüpler, kadrolarındaki son eksikleri tamamlamak için kıyasıya bir mücadele veriyor. Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a gitmesinin ardından transfer stratejisini değiştirdi. Galatasaray'da ise Okan Buruk, Derrick Köhn'den memnun değil ve yeni sol bek belli oldu. Beşiktaş ve Trabzonspor'da da yeni gelişmeler var. İşte Trendyol Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

Cicaldau'ya kulüp bulundu!

Galatasaray’ın yeni sezon kadro planlamasında yer almayan Alexandru Cicaldau, ülkesinden gelen teklifleri geri çevirdiği için bir süredir farklı bir ayrılık formülü aranıyordu.

İMDADA WESTERLO YETİŞTİ

Rumen oyuncu için son anda Westerlo’nun devreye girdiği ortaya çıktı. Emin Bayram’ı da 4 milyon Euro karşılığında kadrosuna katan Belçika temsilcisinin, Cicaldau’nun bonservisine 3.5 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Galatasaray Yönetimi bu teklifi kabul ederken, 27 yaşındaki orta saha oyuncunun da Westerlo ile kontrat pazarlığına başladığı belirlendi. Sarı- Kırmızılılar, Cicaldau’dan gelecek bonservis bedelini de transfer çalışmalarında kullanmayı planlıyor.

Torreira'ya sürpriz teklif!

Arjantin basınından Bocanoticias'ın haberine göre; Boca Juniors Başkanı Juan Roman Riquelme takımında kadro kalitesini arttırmak ve Real Madrid ya da Bayern Münih gibi Dünya Kulüpler Kupası'nda oynayan büyük takımlarla aynı seviyede mücadele edebilmek için ocak ayında Lucas Torreira'nın gelmesini istiyor.

EN BÜYÜK HEDEFİ

Torreira'nın gelecek transfer döneminde Boca'nın en büyük hedefi olduğu belirtilen haberde, oyuncunun sözleşmesinin son bir buçuk yılı kaldığı ve böylece Galatasaray'dan ayrılması daha kolay olabileceği detayı yer aldı.

Diagne, Süper Lig'e dönüyor!

Sabah'ın haberine göre göre; forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor, kısa bir süre önce Al-Qadsiah'a transfer olan Diagne'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

ONUACHU OLMAZSA...

Suudi Arabistan ekibiyle 1 kez görüştüğü açıklanan Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon performansıyla göz dolduran Paul Onuachu transferinde bu hafta sonu mutlu sona ulaşamadığı takdirde Mbaye Diagne'yi kadrosuna katmak için mesaisini sıklaştırmaya başlayacak.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'de gündem Sozua

Alman basınında Jose Mourinho’nun, Bayern Münih’te kadroda düşünülmeyen yıldız orta saha Leon Goretzka için bizzat devreye girdiği iddia edilmişti.

RESMÎ TEMASLAR BAŞLIYOR

Goretzka’nın maliyetinin yüksek olması sebebiyle İngiltere Championship’te mücadele eden Sheffield United’dan Vini Souza’yı da gündemine alan Kanarya’nın, Brezilyalı oyuncu için resmi temaslara başlayacağı öğrenildi.

Zaha'da sürpriz gelişme

Okan Buruk'la bir türlü yıldızı barışmayan ve Galatasaray'dan ayrılmayı kafasına koyan Wilfried Zaha ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

WOLVES VAZGEÇTİ

Galatasaray'dan ayrılık kararı alan Wilfried Zaha, Wolverhampton'ın kapısından döndü. Galatasaray'ın istediği bonservisi vermeye yanaşmayan İngiliz kulübü, Fildişi Sahilli futbolcuyu beklemeye aldı. Wolves, Ajax'tan Carlos Borges'e yöneldi

Beşiktaş'a müjde: Uduokhai bugün geliyor!

Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Beşiktaş mutlu sona oluştu. Siyah-beyazlı ekip, stoper hattı için Augsburg takımında forma giyen Felix Uduokhai ile anlaşma sağladı.

BUGÜN GELİYOR

TRT Spor'un haberine göre; Beşiktaş'ın büyük ölçüde anlaşma sağladığı Uduokhai'nin bugün İstanbul'da olması bekleniyor. 

Nijerya asıllı Alman oyuncu, geçen sezon Bundesliga'da 33 maçta forma giydi ve 2 gol attı.

Haberin Devamı
Aslan'dan Napoli'ye ret!

Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, bir yandan da oyuncularına gelen tekliflere yanıt vermekle meşgul. Sarı-kırmızılı kulüp, stoper oyuncusuna gelen son teklifin yanıtını verdi.

18 MİLYON EURO REDDEDİLDİ

Takvim'de yer alan habere göre Galatasaray, Napoli'nin Davinson Sanchez için yaptığı 18 milyon euroluk teklifi geri çevirdi. İtalyan ekibinin yeni bir teklif sunmaya hazırlandığı gelen bilgiler arasında.

G.Saray yönetimi, Jakobs için Fransa'ya gidiyor

Galatasaray’dan bir sol bek hamlesi daha geldi. Angelino’yu gönderip Köhn’ü alan, şimdi de Köhn’ü gözden çıkaran Sarı-Kırmızılılar, savunmanın solunu Ismail Jakobs’la güçlendirmenin hesapları içerisinde.

FRANSA'YA GİDİLECEK

Senegalli oyuncu için geçtiğimiz günlerde yapılan görüşmelerden beklenen sonucu alamayan Galatasaray Yönetimi, önümüzdeki hafta içerisinde Fransa’ya giderek Monaco ile tekrar masaya oturacak.

Kartal'a Mukiele önerisi

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta Nordi Mukiele ismi gündeme geldi. Fransız sağ bekin menajerler tarafından Beşiktaş’a önerildiği öğrenildi.

PSG SATIŞ LİSTESİNE KOYDU

Kartal bu öneriye henüz yanıt vermese de başkan Hasan Arat’ın PSG ile güçlü bağlantılarından dolayı 26 yaşındaki futbolcunun Siyah-Beyazlı takıma katılabileceği de gelen haberler arasında. PSG’nin satış listesine koyduğu Fransız sağ bek, geçen sezon 20 maça çıktı. Söz konusu süreçte 1 asiste imza atan Mukiele’nin Fransız temsilcisiyle olan kontratı 2027 yılında bitecek.

Haberin Devamı
Trabzonspor'da Onuachu gelişmesi

Trabzonspor, Muhammed Cham transferinin ardından rotasını tamamen forvete çevirdi. Trabzonspor Yönetimi, Paul Onuachu konusunda yeniden ciddi şekilde masada.

BAŞKAN ÖZELLİKLE ONU İSTİYOR

Weghorst ve Arokodare gibi önemli yıldızları da listesinde bulunduran Fırtına’da, Başkan Ertuğrul Doğan’ın özellikle Onuachu transferini bitirmek istediği öğrenildi. Son olarak bonuslarla 7 milyon Euro’ya çıkan Karadeniz ekibinin bu rakamı biraz daha artırabileceği belirtildi. Southampton ile ikinci kamp dönemini geçiren Onuachu, ayrılma talebini defalarca kez İngiliz kulübüne iletmişti. Avrupa’da transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala, Cham transferinde olduğu gibi Onuachu konusunda da kulübünün direncinin kırılması bekleniyor.

Javi Galan, Aslan oluyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Atletico Madrid'de forma giyen sol bek Javi Galan'ı kiralamak için İspanyol ekibi ile temasa geçti.

İSPANYOLLAR DUYURDU

Relevo'nun haberine göre; Atletico Madrid'de gözden düşen sol bek için Galatasaray ile Atletico Madrid arasında bir anlaşma henüz sağlanmadı. Fakat iki iki kulüp arasındaki görüşmelerin arttığı ve temasların sıklaştığı söylendi.

Fenerbahçe'den Merih Demiral sürprizi!

Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun Al-Ahli'de kalacağını iddia ettiği Merih Demiral'ın yeniden gündemine aldı.

MOURINHO STOPER İSTEDİ

Jose Mourinho, gerek Becao gerekse Djiku'nun performansından memnun olmadığı daha önce ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Takvim'de yer alan habere göre Kanarya, daha önce ilgilendiği Merih için yeniden harekete geçti.

TEKLİF YAKINDA

Fenerbahçe'nin, millî stoper için önümüzdeki günlerde Suudi Pro Lig kulübü Al-Ahli'ye teklif götüreceği bildirildi. 26 yaşındaki stoper oyuncusunun kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Merih'in güncel piyasa değeri ise 16 milyon euro.

Haberin Devamı
YORUM YAZ