Fatih Terim'le yollarını ayıran Panathinaikos'un yeni teknik direktörü belli oldu!

Geçtiğimiz sezonu Fatih Terim önderliğinde tamamlayan Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos, sezon sonu Terim ile yollarını ayırmıştı. Yeşil-beyazlıların yeni teknik direktörü belli oldu. Panathinaikos yönetimi takımı, gelecek sezon daha önce Sevilla, Uruguay Milli Takımı'nı çalıştıran Diego Alonso'ya emanet etti.

Fatih Terim'le yollarını ayıran Panathinaikos'un yeni teknik direktörü belli oldu!

Geri bıraktığımız sezonda Fatih Terim'i takımın aşına getiren Yunanistan Ligi takımlarından Panathinaikos, sezon tamamlanmadan Terim'le yolları ayırmıştı. Yeşil-beyazlılarda Terim, Yunan basınında çokça eleştirilmişti. Tecrübeli teknik adam veda mesajında şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

 "Geçtiğimiz Aralık ayından bu yana ekibimle birlikte var gücümüzle çalıştığımız Panathinaikos Futbol Kulübü'nde hedefimiz 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlamak, çok kıymetli Panathinaikos taraftarlarına 13 senedir kavuşamadıkları şampiyonluğu hep beraber yaşatmaktı. Dün akşam bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptığımız Sayın Başkan Alafouzos ile, 2024-2025 sezonu için planlarımızın uyuşmadığı sonucuna vardık. Bu değerlendirme neticesinde, profesyonel ilişkimizin devam etmemesinde karar kılındı.

Atina'da geçirdiğimiz altı ay boyunca bizi bağrına basan başta Panathinaikos taraftarlarına, Sayın Başkan Giannis Alafouzos'a, kulüp çalışanlarına ayrıca bana ve ekibime sevgi ve saygısını her fırsatta gösteren futbol kamuoyuna da çok teşekkür ediyorum. Panathinaikos kulübüne bundan sonraki süreçte en içten duygularımla başarılar diliyorum.
Yeni yollar ve yolculukların uzak olmadığı zamanlarda görüşmek dileğiyle."

Haberin Devamı

PANA, YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ DUYURDU

Yeşil-beyazlılar Terim'in ardından yeni teknik direktörünü buldu. Yunan ekibinde Fatih Terim'den boşalan teknik direktörlük görevine Diego Alonso getirildi.

Fatih Terimle yollarını ayıran Panathinaikosun yeni teknik direktörü belli oldu

2023 - 2024 sezonuna Sırp teknik adam Ivan Jovanovic ile başlayan Yeşil-beyazlılar, Aralık ayında takımın başına Fatih Terim'i getirmişti. Sezonu 4'ncü sırada 56 puan ile tamamlayan Fatih Terim, Panathinaikos ile çıktığı 26 resmi maçta 14 galibiyet alırken; 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet yüzü gördü.

YORUM YAZ