EURO 2024 sonrası Ferdi Kadıoğlu çılgınlığı! 3 dünya devinin transfer yarışı başladı

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe’deki müthiş performansını EURO 2024’e taşıdı, tam anlamıyla vitrine çıktı. Milliler turnuvada devam ederken Brighton, 25 milyon Euro teklif etmişti. Ferdi Kadıoğlu için asıl kapışma yeni başlıyor. Dünya devi 3 kulüp, yıldız oyuncunun performansı karşısında kayıtsız kalamadı ve harekete geçti. Bu transfere dair tüm detaylara göz atalım...

EURO 2024 sonrası Ferdi Kadıoğlu çılgınlığı! 3 dünya devinin transfer yarışı başladı

Sarı-Lacivertliler’i bu yaz en çok zorlayacak konu muhtemelen Ferdi Kadıoğlu’nu takımda tutmak olacak. 24 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe’de sergilediği müthiş performansla zaten birçok kulübü peşine takmıştı. Ferdi, EURO 2024’te adeta zirve yaptı, vitrine çıktı. Öte yandan İngilizler, Ferdi Kadıoğlu'nun muhteşem performansına hayran kaldı ve bonservis bedelini belirlediler. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Ferdi de listeye girdi

İngiliz haber sitesi Goal, EURO 2024'ün ardından transfer gerçekleştirme ihtimali olan 14 yıldız futbolcunun listesini yayınladı. Birçok global yıldızın yer aldığı listede Ferdi Kadıoğlu da yer alıyor. 

İngilizler, değerini açıkladı

A Millî Takım'ın EURO 2024'te çeyrek finale çıkmasında anahtar rol oynayan Ferdi Kadıoğlu, birçok Avrupa kulübünü peşine taktı. İsmi en çok Borussia Dortmund ile anılan yıldız futbolcu için İngiliz haber sitesi Goal, en az 34 milyon euro bonservis bedeli biçti.

EURO 2024 sonrası Ferdi Kadıoğlu çılgınlığı 3 dünya devinin transfer yarışı başladı

25 milyon Euro'luk teklif... 

İzleyenleri kendine hayran bırakan Milli yıldız için Avrupa’nın devleri kolları sıvadı. Brighton, dev turnuva devam ederken Fenerbahçe’ye 25 milyon Euro’luk bir teklif yapmıştı. Yönetim, Ay-Yıldızlılar’ın EURO 2024 macerası sürerken herhangi bir karar vermemişti.

Haberin Devamı

Türkiye elendi, Sarı-Lacivertliler, İngiliz ekibinin teklifini geri çevirdi. İngiltere ve İtalya’da çıkan haberlere göre Manchester United ve Arsenal ile birlikte Juventus da Ferdi için harekete geçti.

Tutmak istiyorlar ama...

Manchester United ve Juventus cephesinin, yıldız futbolcunun menajerlik şirketiyle ilk teması kurduğu kaydedildi. Arsenal’ın ise Fenerbahçe ile masaya oturmaya hazırlandığı öğrenildi.

EURO 2024 sonrası Ferdi Kadıoğlu çılgınlığı 3 dünya devinin transfer yarışı başladı

Mourinho, yaptığı son açıklamada başkan Ali Koç’un yıldızları takımda tutmaya kararlı olduğunu söylemişti. Ancak 40 milyon Euro’ya ulaşacak bir teklif karşısında Sarı-Lacivertliler’in ‘hayır’ demesi kolay görünmüyor.

YORUM YAZ