Brezilya - Hırvatistan maçı hangi kanalda, saat kaçta?

2018 Rusya Dünya Kupası'nda mücadele edecek Brezilya ile Hırvatistan karşı karşıya gelecek. Peki, Brezilya - Hırvatistan maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Brezilya - Hırvatistan maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Neymar önderliğinde Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nın favorilerinden olan Brezilya hazırlık maçında Modric ve Mandzukic'li Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek. İki takımda Dünya Kupası öncesi hazırlık maçında son halini görmek istiyor.

İki takımın 11'leri belli oldu

Brezilya: Alisson; Danilo, Thiago Silva, Miranda, Marcelo; Paulinho, Casemiro, Fernandinho; Willian, Gabriel Jesus, Coutinho

Hırvatistan: Subasic; Vrsaljko, Lovren, Corluka, Vida; Badelj, Rakitic, Modric; Perisic, Rebic, Kramaric

Brezilya - Hırvatistan maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Bugün saat 17:00'de başlayacak mücadele Ülke Tv'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın detayları fanatik.com.tr'de olacak. Digitürk 38. kanal, D-Smart 49. kanal, Tivibu HD 40. kanal, Teledünya 63. kanal.

Ülke tv uydu frekans bilgileri...


TÜRKSAT 4A
FREKANS: 12236
POLARİZASYON: DİKEY
SYMBOL RATE: 4000
FEC: 5/6

Ülke tv HD uydu frekans bilgileri...

TÜRKSAT 4A
FREKANS: 12236
POLARİZASYON: DİKEY
SYMBOL RATE: 4000
FEC: 5/6

Brezilya Milli Takım kadrosu


Kaleciler: Alisson (Roma), Ederson (Manchester City), Cassio (Corinthians)

Defans: Miranda (Inter Milan), Marquinhos (Paris Saint-Germain), Thiago Silva (Paris Saint-Germain), Geromel (Gremio), Marcelo (Real Madrid), Fagner (Corinthians), Danilo (Manchester City), Filipe Luis (Atletico Madrid)

Orta Saha: Casemiro (Real Madrid), Fernandinho (Manchester City), Paulinho (Barcelona), Renato Augusto (Beijing Guoan), Philippe Coutinho (Barcelona), Willian (Chelsea), Fred (Shakhtar Donetsk)

Forvet: Neymar (Paris Saint-Germain), Gabriel Jesus (Manchester City), Firmino (Liverpool), Taison (Shakhtar Donetsk), Douglas Costa (Juventus)

Güney Amerika elemelerinde bir kez yenilen ve lider olarak Dünya Kupası'na katılan Brezilya, turnuvada E Grubu'nda Kosta Rika, İsviçre ve Sırbistan ile aynı grupta yer alıyor.

Hırvatistan ise Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde I Grubu'nda İzlanda, Ukrayna, Türkiye, Finlandiya ve Kosova ile mücadele etti ve grubu 2. sırada tamamladı. Hırvatlar, Dünya Kupası'nda D Grubu'nda Arjantin, İzlanda ve Nijerya ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ