Beşiktaş, yıldız oyuncudan vazgeçmiyor! Yeni teklif...

Yeni sezon öncesi kadrosuna takviye adına temaslarına hız veren Beşiktaş'ın ara transfer döneminde de kadrosuna katmak istediği yıldız oyuncu için yeni teklif hazırlığında olduğu belirtildi.

Beşiktaş, yıldız oyuncudan vazgeçmiyor! Yeni teklif...

Hayal kırıklığı ile geçen sezonun ardından Beşiktaş, gözünü yeni sezona çevirdi. Siyah-Beyazlılar, yeni sezonda tüm kulvarlarda iddialı olmak adına etkili bir kadro kurmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

SALİH GÖRÜŞMESİ BU HAFTA

Beşiktaş’ta sözleşmesi henüz yenilenmeyen isimlerden biri olan Salih Uçan’ın durumu bu hafta içerisinde netleşecek. Siyah-Beyazlı yönetim Salih Uçan’ın menajeri Ömer Uzun’la masaya oturacak. Yönetimin teklifini artıracağı ifade edilirken, Salih’in de anlaşmaya sıcak olduğu gelen haberler arasında.

SEMİH ÇILGINLIĞI...

ABOUBAKAR İÇİN RUSLAR DEVREDE

Sezon içinde kadro dışı bırakılan ve sonrasında affedilen santrfora gelecek teklifleri bekleyen Siyah-Beyazlılar’ın kapısını ilk çalanlar, Rus ekibi Spartak Moskova oldu. Rusların Aboubakar’la ilgili fiyat bilgisi istediği öğrenildi. Yönetim bu konuda kısa süre içerisinde Ruslara talebini iletecek.

Beşiktaş, yıldız oyuncudan vazgeçmiyor Yeni teklif...

DESPODOV İDDİASI GÜNDEMDE

Siyah-Beyazlılar’da transfer yelpazesi her geçen gün genişlerken Avrupa basınından da sürekli yeni isimler ortaya atılmaya devam ediyor. Beşiktaş’ın son olarak PAOK forması giyen 27 yaşındaki kanat oyuncusu Bulgar Kiril Despodov ile ilgilendiği belirtildi. Yunan basınında yer alan haberlere göre Kartal, oyuncu için teklif hazırlığında.

Haberin Devamı

Beşiktaş, yıldız oyuncudan vazgeçmiyor Yeni teklif...

BERGHUIS'E YENİ TEKLİF!

Devre arasından bu yana Beşiktaş’ın transfer hedefleri arasında yer alan Berghuis yeniden konuşulanlar arasında. Kartal, Berghuis’i transfer etmek adına yeniden menajerler aracılığıyla girişimlerde bulunuyor. Oyuncunun yeşil ışık yakması halinde kulüpler arasındaki görüşmeler başlayabilir. Beşiktaş’ın Ajax’a devre arasında 2.5 milyon Euro+bonuslar içeren bir teklif yaptığı belirtilmişti. Kartal’ın bu rakamın da üzerine çıkma seçeneği söz konusu.

 

Beşiktaş, yıldız oyuncudan vazgeçmiyor Yeni teklif...

YORUM YAZ