İngiltere'de Semih Kılıçsoy çılgınlığı... Guardiola'nın yeni Agüero'su!

Premier Lig devleri, Beşiktaş’ın harika çocuğu için kıyasıya bir savaşa girdi. HITC Football’da yer alan habere göre Manchester United, Tottenham ve Newcastle’ın ardından Manchester City ve Arsenal da ‘Agüerovari’ forvet Semih Kılıçsoy için harekete geçti.

İngiltere'de Semih Kılıçsoy çılgınlığı... Guardiola'nın yeni Agüero'su!

Geçen sezon Avrupa transfer gündemini en çok meşgul eden isim, sonunda Real Madrid’e imza atan Arda Güler’di. Bu yaz da yine bir Türk yıldız, Semih Güler en çok konuşulan oyunculardan biri olacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı

İNGİLİZLERDEN YOĞUN İLGİ

Beşiktaş formasıyla harika bir sezon geçiren, A Milli Takım’ın EURO 2024 kadrosuna dahil olan Semih Kılıçsoy için İngiliz devleri arasında müthiş bir rekabet var. HITC Football’da yer alan habere göre Premier Lig’den tam 5 takım Semih’in transferi için harekete geçmiş durumda.

İlk olarak Manchester United, Tottenham ve Newcastle’ın girişimlere başladığı kaydedildi. Ardından Manchester City ile Arsenal’ın ‘Agüerovari’ golcü için devreye girdiği vurgulandı.

İngilterede Semih Kılıçsoy çılgınlığı... Guardiolanın yeni Agüerosu

'PEP'İN YENİ AGUERO'SU!'

Haberde, Beşiktaş’ın ‘özel harika çocuğu’ için en az 25 milyon Euro talep ettiği öne sürüldü. Ayrıca Semih için sadece İngiliz ekiplerinin değil, PSG, Bayern Münih, Leverkusen ve Stuttgart gibi takımların da takipte olduğu belirtildi. Yapılan yorumda, Semih Kılıçsoy’un Pep Guardiola için Manchester City’deki yeni Sergio Agüero olabileceği yorumunda bulunuldu.

Haberin Devamı

İngilterede Semih Kılıçsoy çılgınlığı... Guardiolanın yeni Agüerosu

YORUM YAZ