Arda Güler ilk 11'de mi? Real Madrid-Alaves maçı (CANLI)

Milli futbolcumuz Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, LaLiga'nın 7. haftasında Alaves'i konuk ediyor. Real, namağlup serisini sürdürmek için sahada. Alaves ise güçlü rakibi karşısında sürpriz peşinde. Arda Güler ilk 11'de mi? Real Madrid-Alaves maçı hangi kanalda? sorularının yanıtları ve karşılaşmanın canlı takibi haberimizde.

Real Madrid, LaLiga'nın 7. haftasında Alaves'i ağırlıyor. Çıktığı 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik alan Real Madrid, 14 puanla lider Barcelona'nın 4 puan gerisinde. Carlo Ancelotti'nin öğrencileri, namağlup serisini sürdürmek için sahada. 10 puanlı Alaves ise güçlü rakibi karşısında sürpriz kovalayacak.

Haberin Devamı

Real Madrid-Alaves maçı hangi kanalda?

Santiago Bernabeu'da oynanan ve saat 22:00'de başlayan Real Madrid-Alaves maçı S Sport Plus'tan canlı yayınlanıyor. Karşılaşmanın canlı takibi ve tüm detayları haberimizde.

Arda Güler ilk 11'de mi?

Bu sezon Real formasıyla 7 resmi maça çıkan milli futbolcumuz Arda Güler, Alaves karşısında yedek kulübesinde yer alıyor. Real Madrid, LaLiga'nın 6. haftasında Espanyol'u konuk etmiş, sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrılmıştı. Maça 11'de başlayan Arda Güler, bir pozisyonda rakibini kaçırmış bu atak sonucunda da deplasman ekibi skorda öne geçmişti. 54. dakikada gelen gol sonrası Ancelotti, 55'te Arda'yı oyundan almıştı. Arda'nın oyundan çıkmasının ardından 58'de Carjaval, 75'te Rodrygo, 78'de Vini ve 90'da Mbappe fileleri bulmuştu.

Haberin Devamı

Real Madrid-Alaves ilk 11'ler:

Real Madrid: Courtois, Vazquez, Militao, Rüdiger, Mendy, Valverde, Tchouameni, Rodrygo, Bellingham, Vinicius, Mbappe

Alaves: Sivera, Novoa, Mourino, Abqar, Diarra, Sanchez, Benavidez, Blanco, Romero, Conechny, Villalibre

YORUM YAZ