CANLI | Adana Demirspor-Samsunspor

Trendyol Süper Lig'in 8. hafta mücadelesinde Adana Demirspor, Samsunspor'u konuk ediyor. Mali krizlerle boğuşan Mavi-Şimşekler, rakibi karşısında ligde bu sezonki ilk galibiyetini arıyor. Üç maçtır kazanan kırmızı-beyazlılar ise bu çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor. Adana'da ilk gol sesi geldii. Adana Demirspor-Samsunspor maçının canlı skor takibi ve canlı anlatımı fanatik.com.tr'de...

CANLI | Adana Demirspor-Samsunspor

Trendyol Süper Lig'de 8. hafta tüm heyecanıyla devam ediyor. 2024-25 sezonuna kötü başlayan ve bir yandan da mali krizlerle uğraşan Adana Demirspor, Samsunspor'u konuk ediyor. Henüz galibiyeti bulunmayan Mavi Şimşekler'in tek amacı 3 puan. 3 maçtır kazanan ve harika bir çıkış yakalayan Samsunspor ise bu çıkışını devam ettirmeyi arzuluyor.

Haberin Devamı

ADANA DEMİRSPOR-SAMSUNSPOR MAÇININ 11'LERİ

Adana Demirspor: Vedat, Semih, Gravillon, Arda, Abdulsamet, Tayfun, Maestro, Salih, Ali Yavuz, İzzet, Yusuf Barasi.

Samsunspor: Okan, Bola, Van Drongelen, Satka, Zeki, Ntcham, Bennaser, Emre, Holse, Muja, Mouandilmadji.

ADANA DEMİRSPOR-SAMSUNPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Samsunspor'u konuk ediyor. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan mücadele saat 16.00'da başladı. Hakem Alper Karasu'nun yönettiği maç, beIN SPORTS 1 kanalı ve TOD platformundan canlı olarak yayınlanıyor.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

1' Karşılaşma başladı!

6' PENALTI | Adana Demirspor penaltı kazandı... Ev sahibi ekipte Barasi ceza sahası içi sol çaprazında rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem beyaz noktayı gösterdi.

Haberin Devamı

7' GOL | Yusuf Barasi attı, Adana Demirspor öne geçti... Penaltıyı kullanan Baresi sağ ayağıyla vuruşunu yaptı, top kaleci Okan Kocuk'un sağından ağlara gitti: 1-0.

DEVRE | Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 sona erdi.

46' İKİNCİ YARI BAŞLADI | Mücadelede ikinci devre başladı!

YORUM YAZ