Genç pilot Cem Bölükbaşı'dan Formula 1 itirafları!

Bir dönem dünyanın en prestijli motor sporları organizasyonlarından biri olan Formula 1'in bir alt segmenti olan F2'de yarışan, Formula 3 ve Super Formula kategorilerinde de boy gösteren genç pilot Cem Bölükbaşı'dan F1 itirafı geldi.

Genç pilot Cem Bölükbaşı'dan Formula 1 itirafları!

Formula 2 ve Super Formula serilerinde Türkiye’yi temsil eden yarış pilotu Cem Bölükbaşı, yeni sezonda ünlü dayanıklılık serilerinden Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Cem Bölükbaşı, Formula 1'de yarışmak istediğini söyledi ve favori pilotunu açıkladı.

Haberin Devamı

Ajansspor'un haberine göre Bölükbaşı Formula 1'de yarışmak istediğini anlattı:

"Bir dönem Formula 2 ve Formula 3'de yer aldım. Super Formula'da da yarıştım. Hedefim elbette Formula 1'de yer almak. Orada olmayı elbette isterim. Şu an Avrupa Le Mans Şampiyonası'nda boy gösteriyorum. Hedefim ülkemizi en iyi şekilde temsil edebilmek"

2024 Formula 1 sezonun Red Bull pilotu Max Verstappen'in düşük performansının bir rekabet ortamı yarattığını söyleyen Bölükbaşı bu sezon McLaren takını beğendiğini ancak favori F1 pilotunun Fernando Alonso olduğunu söyledi.

Genç pilot Cem Bölükbaşıdan Formula 1 itirafları

Formula 2 ve Super Formula serilerinde Türkiye’yi temsil eden yarış pilotu Cem Bölükbaşı, 2024 sezonunda ünlü dayanıklılık serilerinden Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nda mücadele etti ve 3 yarışta yer aldı. Piste ilk olarak Nisan ayında gerçekleşecek Barcelona yarışıyla çıkan Bölükbaşı, Lüksemburg merkezli DKR Engineering takımında boy gösteriyor.

Süper Lig devine fikstür şoku

YORUM YAZ