Süper Lig devine fikstür şoku: Avrupa dönüşü yedi deplasman

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimizin fikstürü belli oldu. Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi de veren temsilcilerimizden biri Avrupa dönüşü tam yedi kez deplasmana gidecek. İşte detaylar...

Süper Lig devine fikstür şoku: Avrupa dönüşü yedi deplasman

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan temsilcilerimizin fikstürleri belli oldu. Yeni formatta daha fazla maça çıkmak zorunda kalacak olan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir'i iki kulvarda da zorlu bir fikstür bekliyor.

Haberin Devamı

Süper Lig devlerinin Avrupa dönüşü kaç maçta deplasmana çıkacağı belli oldu.

FENERBAHÇE TEK DEPLASMAN

Fenerbahçe, Avrupa Ligi maçları dönüşünde bir kez deplasmana gidecek. Sarı - lacivertliler, 26 Eylül'de sahasında Union Saint-Gilloise ile karşılaştıktan üç gün sonra deplasmanda Antalyaspor'a konuk olacak. Bu maç dışında Avrupa'da oynadığı her maçtan sonra Süper Lig karşılaşmalarını evinde oynayacak.

GALATASARAY DA TEK DEPLASMAN

Galatasaray'da Fenerbahçe gibi Avrupa maçlarının tüm dönüşlerinde sadece bir kez deplasmana gidecek. Sarı - kırmızılılar, 30 Ocak'ta sahasında Ajax ile karşılaştıktan sonra 2 Şubat'ta deplasmanda Gaziantep FK'ya konuk olacak.

Galatasaray bu maç dışında Avrupa'da oynayacağı tüm karşılaşmaların dönüşünü sahasında oynayacak.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'A ŞOK: TAM 7 DEPLASMAN

Beşiktaş ise şampiyonluk mücadelesi verdiği ezeli rakipleri, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye göre şanssız bir fikstüre sahip.

Feyyaz Uçar'dan transfer açıklaması: Arzumuz var!

Rakipleri Avrupa dönüşü tek deplasmana çıkarken, Beşiktaş'ın Avrupa dönüşü çıkacağı deplasmanda sayısı ise yedi! Giovanni van Bronckhorst'un öğrencileri 30 Ocak'ta Twente ile oynayacağı karşılaşmanın ardından o sezon haftayı BAY geçecek.

Avrupa'da mücadele eden bir diğer temsilcimiz olan Başakşehir de Galatasaray ve Fenerbahçe gibi Avrupa dönüşü bir kez deplasmanda maça çıkacak.

Süper Lig devine fikstür şoku: Avrupa dönüşü yedi deplasman

YORUM YAZ