Fenerbahçe'de ayrılıklar peş peşe! Resmen açıklandı

Fenerbahçe Opet'te Başantrenör Stefano Lavarini ile yollar ayrıldı. Bu gelişmenin ardından da sarı-lacivertli ekipte 7 voleybolcu takıma veda etti.

Fenerbahçe'de ayrılıklar peş peşe! Resmen açıklandı

Geçen sezon Avrupa'da yarı finalde elenen ve Sultanlar Ligi'nde üst üste ikinci şampiyonluğunu yaşayan Fenerbahçe Opet'te kadro yapılanması devam ediyor. Sarı-lacivertli ekipte Başantrenör Stefano Lavarini ile yollar ayrılmasının ardından 7 ayrılık haberi daha geldi.

Haberin Devamı

 İLK HOCA İLE VADALAŞILDI

Fenerbahçe Opet, Başantrenör Stefano Lavarini ile yollarını ayırdığını açıkladı. Sarı Lacivertli kulüpten resmi açıklama geldi.

Yapılan açıklamada, "2023-24 sezonunda Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın Başantrenörlük görevini üstelenen Stefano Lavarini ile yollarımız ayrılmıştır. Sarı Melekler ile birlikte 2023-24 sezonunda kazandığımız AXA Sigorta Kupa Voley ve Sultanlar Ligi Şampiyonluğumuzda takımımızın Başantrenörlüğünü yapan Stefano Lavarini’ye, bugüne kadarki tüm emekleri için teşekkür ediyor; bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar diliyoruz." dendi.

Fenerbahçede ayrılıklar peş peşe Resmen açıklandı

7 AYRILIK DAHA GELDİ

Sarı-lacivertli kulüp; başantrenör Lavarini, Ada German, Buse Ünal, Ergül Avcı, Cansu Çetin, Irina Fetisova, Meryem Boz ile yollarını resmen ayırdı.

Haberin Devamı

İŞTE AYRILIK AÇIKLAMALARI

ADA GERMAN

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın oyuncusu Ada Germen ile yollarımız ayrılmıştır. Oyuncumuza tüm emekleri için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz

BUSE ÜNAL

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın oyuncusu Buse Ünal ile yollarımız ayrılmıştır. Oyuncumuza tüm emekleri için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.

Fenerbahçede ayrılıklar peş peşe Resmen açıklandı

ERGÜL AVCI

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın oyuncusu Ergül Avcı ile yollarımız ayrılmıştır. Oyuncumuza tüm emekleri için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.

MERYEM BOZ

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın oyuncusu Meryem Boz ile yollarımız ayrılmıştır. Oyuncumuza tüm emekleri için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.

Fenerbahçede ayrılıklar peş peşe Resmen açıklandı

CANSU ÇETİN

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın oyuncusu Cansu Çetin ile yollarımız ayrılmıştır. Oyuncumuza tüm emekleri için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.

YORUM YAZ