Daniele Santarelli'nin Fenerbahçe çekincesi! 'Arina Fedorovtseva geri dönerse...'

Imoco Volley Conegliano Başantrenörü Daniele Santarelli, CEV Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Eczacıbaşı, VakıfBank ve Fenerbahçe hakkında çarpıcı bir yorumda bulundu. İşte detaylar...

Daniele Santarelli'nin Fenerbahçe çekincesi! 'Arina Fedorovtseva geri dönerse...'

A Millî Kadın Voleybol Takımı, Başantrenör Daniele Santarelli önderliğinde Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yarı finalde İtalya'ya yenilmesinin ardından Brezilya ile bronz madalya maçına çıkmış ancak karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrılarak organizasyonu 4. olarak tamamlamıştı. Paris 2024 Olimpiyatları sonrası Imoco Volley Conegliano ile yeni sezona hazırlanan başantrenör Daniele Santarelli, rakipleri hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE VE FEDOROVTSEVA ÇEKİNCESİ

IL Gazettino'ya konuşan Santarelli, CEV Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Eczacıbaşı, VakıfBank ve Fenerbahçe için şu sözleri dile getirdi: "Milano'nun ilk altısında Olimpiyat şampiyonu 4 oyuncu var. Scandicci güçlü. Novara herkese çok zorluk çıkaracak. Eczacıbaşı'nda eski oyuncumuz Plummer ilk altıda yer alıyor. VakıfBank her zaman ölümcül bir takım. Fenerbahçe'yi de unutmamalıyız çünkü Arina Fedorovtseva geri dönerse yıldızlarla dolu bir takım haline gelebilirler."

Daniele Santarellinin Fenerbahçe çekincesi Arina Fedorovtseva geri dönerse...

KANARYA'YA DÖNECEK

Gelecek sezonun ilk yarısını Çin ekibi Shanghai'da geçirecek olan Arina Fedorovtseva, gelecek yıl şubat ayından itibaren ise Fenerbahçe'ye geri dönecek.

YORUM YAZ