Menajeri Sergio Ramos'u herkese öneriyor: 4 kulüp daha...

1 Temmuz tarihinden beri kulüpsüz olan ve son olarak Galatasaray ile anılan Segio Ramos ile ilgili çarpıcı gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...

Menajeri Sergio Ramos'u herkese öneriyor: 4 kulüp daha...

Son olarak Sevilla'da forma giyen ve 1 Temmuz'dan beri serbest durumda olan Real Madrid'in eski kaptanı Sergio Ramos henüz bir takımla anlaşma sağlayamadı.

Haberin Devamı

Tecrübeli oyuncu menajeri tarafından Galatasaray'a da önerilmiş, ancak anlaşma sağlanamamıştı.

Antrenmanlarına tek başına devam eden yıldız oyuncunun menajerliğini yapan kardeşi Rene Ramos'un oyuncuyu her takıma önermeye başladığı ortaya çıktı.

4 KULÜBE DAHA ÖNERDİ

UOL Sport'ta yer alan habere göre Ramos, Katar ve Suudi Arabistan kulüplerinin ardından Botafogo, Corinthians, Flamengo ve Vasco de Gama'ya önerildi.

Brezilya medyasına göre Ramos'un menajeri ve kardeşi René, 'herkese' oynamayı teklif edecek. İlk hedefleri ve ilk seçenekleri Katar ve Arabistan'dı çünkü şu anda en yüksek maaşları veren ligler bunlar. UOL Sport'tan alınan bilgiye göre bu anlaşmalar gerçekleşmediği için bir sonraki adım Brezilya kulüpleriyle görüşmek. Kamerunlu oyuncu şu ana kadar kimseyle anlaşmaya varamadı ancak yeniden oynama fırsatına hazır.

YORUM YAZ