Süper Lig ekibinden Serdar Aziz bombası! Transfer kısa sürede açıklanacak...

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin ayrılığını duyurduğu Serdar Aziz'in yeni adresi belli oluyor. Süper Lig ekibi, tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak için hazırlık yaptığı öğrenildi.

Süper Lig ekibinden Serdar Aziz bombası! Transfer kısa sürede açıklanacak...

Fenerbahçe'nin yollarını ayrıldığı tecrübeli savunma oyuncusu Serdar Aziz'e sürpriz bir talip çıktı. Süper Lig temsilcisi, 33 yaşındaki futbolcunun transferini kısa sürede açıklamayı planladığı kaydedildi.

Haberin Devamı

F.BAHÇE RESMEN AÇIKLADI

Fenerbahçe Kulübü, yaptığı açıklamada Serdar Aziz'in Jose Mourinho ile görüşerek Avusturya kampından ayrıldığı belirtilmişti. Sarı-lacivertli takımdan yapılan açıklamada, "2018-2019 sezonundan itibaren formamızı giyen Serdar Aziz, Teknik Direktörümüz Jose Mourinho ile görüşerek kamptan ayrılmıştır. Futbolcuya transfer görüşmeleri için izin verilmiştir. Oyuncunun takımımızın yeni sezon planlamasında yer almayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız" denilmişti.

Süper Lig ekibinden Serdar Aziz bombası Transfer kısa sürede açıklanacak...

SOSYAL MEDYADAN VEDA MESAJI

Fenerbahçe'den ayrılmaya hazırlanan Serdar Aziz sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladı. Ali Koç, Acun Ilıcalı ve Jose Mourinho'ya teşekkür eden Serdar Aziz şu ifadeleri kullandı:

"Bilindiği üzere, 5 buçuk yıl formasını onurla giydiğim Değerli Kulübüm Fenerbahçe Spor Kulübü ile bugün yapmış olduğumuz son görüşmemizin neticesinde ayrılık sürecine girmiş bulunmaktayım. Bu süreçte göstermiş oldukları anlayış için Saygıdeğer Başkanım sayın Ali Koç. Kıymetli Büyüğüm Sayın Acun Ilıcalı ve Teknik direktörümüz Sayın Jose Mourinho'ya ayrı ayrı teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım."

Haberin Devamı

BAŞAKŞEHİR’DE GÜNDEM SERDAR

Transferin sakin ekibi Başakşehir FK, Fenerbahçe’nin kadro dışı bıraktığı 33 yaşındaki A milli stoper Serdar Aziz’i gündemine aldı. Geniş rotasyonlu bir kadro kurmak isteyen İstanbul ekibi, uygun bir maaş dahilinde Serdar’ı transfer etmek istiyor. İstanbul ekibi, kısa sürede bu transferi açıklamaya hazırlanıyor.

KARNESİ

Serdar Aziz, kariyeri boyunca toplam 357 maça çıktı. Tecrübeli futbolcu söz konusu müsabakalarda 27 gol ve 15 asistlik performans sergiledi.

Süper Lig ekibinden Serdar Aziz bombası Transfer kısa sürede açıklanacak...

YORUM YAZ