SON DAKİKA: Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Oyuna devam edemedi

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Fenerbahçe, sahasında Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Kanarya, Alanyaspor'u Dzeko ve Tadic (2) golleriyle maçı 3-0 kazandı. Fenerbahçe'de ikinci yarıda sakatlık geçiren yıldız oyuncu kendisini yere bıraktı ve oyuna devam edemedi.

SON DAKİKA: Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Oyuna devam edemedi

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Djiku, ikinci yarıda sakatlanarak kendisini yere bıraktı ve maça devam edemedi. İşte detaylar... 

Haberin Devamı

Mert Hakan Yandaş ilk kez

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) men cezası bulunan Mert Hakan Yandaş, cezasını tamamladı ve Süper Lig'de ilk kez kadroda yer aldı. 30 yaşındaki orta saha UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde bu sezon 3 karşılaşmada forma giydi.

Fenerbahçe'de eksikler

Ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle Rize'ye götürülmeyen Bright Osayi Samuel'in tedavisi sürüyor. Nijeryalı futbolcu'nun yanı sıra Samet Akaydin, Rade Krunic, Miha Zajc, Luan Peres ve Ryan Kent ise teknik heyet tercihi ile kadroda bulunmuyor.

SON DAKİKA: Fenerbahçede sakatlık şoku Oyuna devam edemedi

Djiku devam edemedi

Mücadeleye 11'de başlayan Alexander Djiku, karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlık yaşadı. Girdiği ikili mücadele sonrası ayağında ağrı hisseden Djiku, 59. dakikada kendini yere bıraktı. Ganalı futbolcunun yerine 61. dakikada Rodrigo Becao girdi.

Fenerbahçe-Alanyaspor maç sonucu: 3-0
YORUM YAZ