SON DAKİKA! Fenerbahçe'de beklenen ayrılık resmen açıklandı!

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Milan'dan transfer edilen Rade Krunic ile yollarını ayırdı. 30 yaşındaki futbolcu, kariyerini Sırbistan ekibi Kızılyıldız'da sürdürecek.

SON DAKİKA! Fenerbahçe'de beklenen ayrılık resmen açıklandı!

Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki Bosna Hersekli ön libero oyuncusu Rade Krunic, Sırbistan’ın Kızılyıldız ekibine transfer oldu.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerde yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel Futbol A Takım Futbolcularımızdan Rade Krunic’in kalıcı transferi konusunda Sırbistan’ın Kızılyıldız Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncunun bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dileriz."

SON DAKİKA Fenerbahçede beklenen ayrılık resmen açıklandı

SEZON PERFORMANSI

Rade Krunic, bu sezon Fenerbahçe'de 4 maça çıktı ve 223 dakika sahada kaldı. Bosna Hersekli orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri 6 milyon Euro.

Sutjeska Foca altyapısında yetişen Rade Krunic daha sonra Donji Srem, Hellas Verona, Borac Cacak, Empoli ve Milan'da oynadı. Fenerbahçe, geride kalan sezonun ikinci yarısında kiraladığı Rade Krunic'in sözleşmesindeki zorunlu satın alma opsiyonunu sezon başında kullandı. Fenerbahçe, Rade Krunic'in bonservisi için Milan'a 3 milyon 500 bin Euro ödedi.

Haberin Devamı

30 yaşındaki orta saha, Bosna Hersek Milli Takımı'nda 33 karşılaşmada süre aldı. Rade Krunic, bu müsabakalarda 4 gol atma başarısı gösterdi.

Fenerbahçe, yeni transferini bu görüntülerle duyurdu!
YORUM YAZ