SON DAKİKA: Fenerbahçe, Cenk Tosun transferini açıkladı!

Jose Mourinho yönetiminde transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren ve siyah-beyazlı kulüpten ayrılan Cenk Tosun ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Millî futbolcu, sarı-lacivertli kulüp için sağlık kontrollerinden geçecek. İşte detaylar...

2024-25 sezonunda mutlaka şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, transferde gaza bastı... Levent Mercan ve Çağlar Söyüncü transferlerinin ardından Oğuz Aydın ile de anlaşma sağlayan sarı-lacivertli kulüp, Beşiktaş'tan ayrılan Cenk Tosun'u da renklerine bağladı.

Haberin Devamı

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK

Fenerbahçe, Beşiktaş'tan ayrılan A Millî Takım'ın golcüsü Cenk Tosun'un transferini resmen duyurdu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüzün, prensip anlaşmasına vardığı milli futbolcu Cenk Tosun, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bugün İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerine yer verildi.

SON DAKİKA: Fenerbahçe, Cenk Tosun transferini açıkladı

İSTANBUL'A GELDİ

Tecrübeli santrfor Cenk Tosun, Fenerbahçe'nin açıklamasının ardından kısa bir süre sonra İstanbul'a geldi. Tecrübeli oyuncunun Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelişi Fenerbahçe TV'den canlı olarak yayınlandı.

SON DAKİKA: Fenerbahçe, Cenk Tosun transferini açıkladı

BEŞİKTAŞ BÖYLE VEDA ETTİ

Beşiktaş, sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki mill+i futbolcu Cenk Tosun'a dün gece veda etmişti. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Cenk Tosun’a emekleri için teşekkür ederiz. Yollarımızın ilk kez 2014 yılında kesiştiği, kazandığımız üç Süper Lig ve iki Türkiye Kupası şampiyonluğunda pay sahibi olan, A Milli Takımımızın değerli oyuncusu Cenk Tosun’la profesyonel sözleşmemiz sona ermiştir. Cenk Tosun’a Kulübümüze emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Haberin Devamı

G.SARAY'DA SÜRPRİZ GELİŞME

CENK TOSUN GEÇEN SEZON NE YAPTI?

33 yaşındaki yıldız futbolcu, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 47 maça çıktı. Millî futbolcu, söz konusu 47 karşılaşmada 11 gol atıp sekiz asist yaparak toplamda 19 gole direkt katkı sağladı. Ayrıca EURO 2024'te Türkiye A Millî Futbol Takımı ile mücadele eden Cenk Tosun, Almanya'da düzenlenen turnuvada 1 gol kaydetti.

YORUM YAZ