Sebastian Szymanski'den takım arkadaşlarına övgü

Fenerbahçe'nin Polonyalı hücumcusu Sebastian Szymanski, 5-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından konuştu, "Maçın başından sonuna kadar iyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum ve almış olduğumuz galibiyeti takım olarak elde ettik." dedi.

Sebastian Szymanski'den takım arkadaşlarına övgü

Süper Lig'in 3. haftasında konuk olduğu Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski, 90 dakikanın ardından açıklamalarda bulundu. Çok mutlu olduklarını ve 3 puanı hak ettiklerini vurgulayan Polonyalı hücumcusu, "Almak istediğimiz 3 puanı alarak evimize dönüyoruz." dedi ve ekledi:

Haberin Devamı

'Neler yapabileceklerini biliyorduk'

"Öncelikle cümlelerime Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileyerek başlamak istiyorum. Christoph Daum bir efsaneydi Fenerbahçe için dolayısıyla ailesine ve camiamıza başsağlığı iletmek istiyorum. Rizespor’u tanıyorduk, son oynadıkları maçları izlemiştik ve iyi futbol oynadıklarını ve neler yapabileceklerini biliyorduk. Ama bizlerde hafta boyunca antrenmanlarımızı buna göre gerçekleştirdik. Saha içerisinde iyi bir iş çıkardığımızı söyleyebilirim ve almış olduğumuz galibiyetten dolayı çok ama çok mutluyuz. Özellikle son almış aldığımız talihsiz beraberlikten sonra bugün alınan sonuç bizleri mutlu etti."

'Aramızda iyi bir iletişim var'

"Açıkçası bu her takımda böyledir. Uzun süre beraber oynayan takımlar sahada birbirlerini iyi bir şekilde tanır ve iletişim kurarlar. Bu da oynanan oyuna yansır. Dolayısıyla aramızda iyi bir iletişim olduğunu söyleyebilirim. Tabii ki bu anahtar noktalardan birisi ama daha önemli olan şey bugün takım olarak gösterdiğimiz kolektif performans. Gerçekten maçın başından sonuna kadar iyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum ve almış olduğumuz galibiyeti takım olarak elde ettik. Bugün almak istediğimiz 3 puanı alarak evimize dönüyoruz."

YORUM YAZ