Sarı-Lacivertliler biletlere hücum etti

Fenerbahçe'ye verilen 5 maçlık seyircisiz oynama cezasının ilki olan Gaziantepspor mücadelesini izlemek isteyen kadın ve çocuklar, biletlere her zamanki gibi yine yoğun ilgi gösterdi.

Sarı-Lacivertliler biletlere hücum etti

Geçen sezon tüm cezalı maçlarda tribünleri tıklım tıklım dolduran Sarı-Lacivertli bayanlar ve 12 yaş altındaki çocuklar, sayısı artırılan dağıtım noktalarında kuyruklar oluşturup, bilet alma uğraşı verdi.

Yarın akşam saat 21:45’te oynanacak karşılaşmanın biletleri, Şükrü Saracoğlu Stadı, Merten Migros Biletix gişesi, Ülker Sports Arena’daki Biletix gişesiyle Suadiye, Metrocity ve Bakırköy Marmara Forum’daki Fenerium mağazalarından temin edilebiliyor.

Beşiktaşlılar ile aynı sırada

Biletix’in Merter Migros’taki satış noktası, Fenerbahçeli kadınlarla Beşiktaşlı taraftarları aynı kuyrukta buluşturdu. Sarı-Lacivertli kadınlarla Beşiktaş - Galatasaray derbisi biletlerinin aynı saatte satışa sunulması nedeniyle, iki takım taraftarları birlikte kuyruğa girdi.

Zaman zaman iki takım taraftarları karşılıklı olarak esprili tezahüratlarda bulunurken, Beşiktaşlılar’ın centilmenlik yapıp, Fenerbahçeli kadın ve çocuklara kuyrukta öncelik tanıdığı görüldü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ