Mourinho'nun istemediği Cengiz Ünder'e Katar'dan transfer teklifi! Kararını verdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun takımda kalmasını istemediği Cengiz Ünder için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Cengiz, Katar ekibinden kendisine gelen teklife yönelik kararını verdi. Sarı-Lacivertli ekip, yaşanan bu gelişmenin ardından beklemeye geçti. Detaylara göz atalım...

Mourinho'nun istemediği Cengiz Ünder'e Katar'dan transfer teklifi! Kararını verdi

Sarı-Lacivertli ekibe geçtiğimiz sezon 15 milyon Euro bonservis bedeliyle Marsilya'dan transfer olan Cengiz Ünder, yaşadığı sakatlıklar ve form durumundaki iniş çıkışlar sebebiyle kendisinden istenilen performansı gösteremedi. Yaz transfer döneminde yeni teknik direktör Mourinho'nun da gözüne giremeyen Cengiz'e teklif var. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Mou biletini kesmişti 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, sarı-lacivertli takımın kanat oyuncusu Cengiz Ünder'in biletini kesmişti. Portekizli hocanın, yıldız futbolcuyu takımda neden istemediği de ortaya çıktı.

Mourinhonun istemediği Cengiz Ündere Katardan transfer teklifi Kararını verdi

Tecrübeli teknik direktör için kanat oyuncularının savunma yardımları oldukça elzem. Cengiz Ünder'in, Jose Mourinho'nun talep ettiği savunma yardımını yapamadığı için gözden çıkarıldığı öğrenildi.

Kulüp aranıyordu

Jose Mourinho tarafından istenilmeyen Cengiz Ünder, menajeri aracılığıyla kendisine kulüp arıyordu. Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan millî futbolcunun güncel piyasa değeri 14 milyon euro.

Mourinhonun istemediği Cengiz Ündere Katardan transfer teklifi Kararını verdi


Beklenen teklife ret!

Sports Digitale'in habere göre; Katar Ligi ekiplerinden Al-Arabi, Cengiz Ünder'e transfer teklifinde bulundu. Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu, kendisine yöneltilen bu teklifi kabul etmedi. Sarı-Lacivertli yönetim ise bu gelişmenin ardından Katar ekibinin teklifini yükseltip yeniden kapıyı çalmasını bekliyor.

Haberin Devamı
Çok sert Cengiz Ünder eleştirisi: 15 milyon Euro verildi...

Sezon performansı

Cengiz Ünder, Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon 33 maçta görev alırken 9 gol katkısında bulundu ve takımı adına 2 de asist yaptı.

YORUM YAZ