SON DAKİKA! Fenerbahçe'de transferde Acun Ilıcalı faktörü: 6 numarayı bitirmek için devrede

Trendyol Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala transfer görüşmeleri sıklaşmış durumda. Elias Jelert ile sağ bek problemini çözen Aslan, Gabriel Sara'yı İstanbul'a getirdi. Fenerbahçe de Jose Mourinho yönetiminde orta sahaya oyuncu bakmaya devam ederken Acun Ilıcalı'nın bu konu için bizzat devreye girdiği iddia edildi. Ciro Immobile ve Rafa Silva transferleri ile taraftarını heyecanlandıran Beşiktaş da gözünü yeni isimlere dikti. Abdullah Avcı ile eski günlerine dönmek isteyen Trabzonspor'da da sürpriz bir isim gündeme geldi.. İşte Süper Lig'de günün son dakika transfer haberleri...

SON DAKİKA! Fenerbahçe'de transferde Acun Ilıcalı faktörü: 6 numarayı bitirmek için devrede
F.BAHÇE'DEN G.SARAY'A İLKAY ÇALIMI!

İspanyol basınından TodoFichajes, Fenerbahçe'nin, Barcelona'daki geleceği belirsiz olan İlkay Gündoğan ile ilgilendiğini ifade etti. Habere göre; sarı lacivertliler, Jose Mourinho'nun istediği oyuncu için çalışmalarını sürdürüyor.

Kariyeri boyunca 608 resmi maçta forma giyen İlkay Gündoğan, 115 gol ve 78 asistle oynuyor. Barcelona'dan ayrılmasına kesin gözle bakılan Alman milli futbolcunun piyasa değeri ise 15 milyon Euro. Galatasaraylılığıyla bilinen İlkay Gündoğan'ın transferi ile uzun süre sarı-kırmızılı takım da ilgilenmişti. Katar'dan gelen teklifleri de reddeden tecrübeli orta sahanın kariyerine hangi takımda devam edeceği merak konusu.

ACUN ILICALI DEVREYE GİRDİ

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında 6 Ağustos Salı günü deplasmanda Fransız ekibi Lille ile karşılaşacak Trendyol Süper Lig devlerinden Fenerbahçe, 6 numara transferi için harekete geçti.

Listedeki isim ortaya çıktı

Sarı-Lacivertliler'de listedeki en güçlü isim ortaya çıktı. Acun Ilıcalı yoğun çaba sarf ediyor. Fenerbahçe'de Asbaşkan Acun Ilıcalı'nın yeni hedefi Sofyan Amrabat. Sarı-Lacivertli yönetim, Amrabat için yoğun çaba sarf ediyor.

FIRTINA'YA SÜRPRİZ İSİM

Forvet arayışlarının yanı sıra defansa takviye için de çalışan Trabzonspor, sol stoper bölgesi için birçok farklı isimle temas halinde. Bordo-mavililer, son olarak Ukrayna 1. Lig ekiplerinden Zorya Luhansk'ın 22 yaşındaki oyuncusu Arseniy Batagov için girişimde bulundu. Kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi bulunan ve Ukrayna U23 Milli Takımı ile olimpiyatlarda mücadele eden genç savunmacının, scout ekibi tarafından tespit edildiği öğrenildi.

Haberin Devamı
SOUCEK SÜRPRİZİ

Orta saha bölgesi için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de sürpriz bir isim gündeme geldi. Son olarak Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Şilili orta saha Guido Rodriguez'i kadrosuna katan West Ham United'da orta saha bölgesinde kalabalık nedeniyle forma şansı azalan Tomas Soucek'in menajerler tarafından Fenerbahçe'ye önerildiği öğrenildi.

Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho'nun da istediği tarzda bir oyuncu olan 1.92 boyundaki Çekyalı orta saha oyuncusunun transferi için tecrübeli teknik adamın vereceği karara göre harekete geçileceği de gelen haberler arasında.

YORUM YAZ