Mourinho'nun Fenerbahçe'deki prensi belli oldu: Gözünden sakınıyor! Özel istekte bulundu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, hızlı bir şekilde oyuncuların son durumlarına yönelik çalışmalarına devam ediyor. Portekizli menajerin takıma gelmeden önce de beğendiği oyunculardan birisi olan Szymanski için kolları sıvadı. Mou'nun Polonyalı yıldızı adeta prensi gibi görürken tecrübeli hocanın yıldız oyuncusundan özel istekleri de var. İşte bu konuya dair tüm detaylar...

Mourinho'nun Fenerbahçe'deki prensi belli oldu: Gözünden sakınıyor! Özel istekte bulundu

Jose Mourinho'nun çok beğendiği oyunculardan birisi olan Szymaski'den bazı özel isteklerde bulunduğu ifade edildi. Polonyalı yıldızı çok beğenen Mourinho'nun yıldız oyuncunun adeta üzerine titrediğinin altı çiziliyor. detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Polonyalı yıldız, Mourinho'nun takımın başına geçmesinin ardından yeni hocasına övgüler yağdırmıştı. Szymanski, tecrübeli hocanın en büyük teknik direktörlerden birisi olduğunu belirtmişti. 

'MOURİNHO'NUN GELMESİNİ BEKLEMİYORDUM'

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hakkında da görüş bildiren Szymanski, "Mourinho mu? O özel biri. O, futbolda büyük bir figür ve kesinlikle kulübüme gelmesini beklemiyordum. En büyük teknik direktörlerden biri ve kesinlikle Türk futbolunda da kendisine yer bulacaktır.

Mourinhonun Fenerbahçedeki prensi belli oldu: Gözünden sakınıyor Özel istekte bulundu

Türkiye'de çok fazla tutku var, o da bunu seviyor ve umarım iş birliğimiz de iyi olur. Şimdilik henüz konuşmadık. İkimizin de yapacak çok işi var, zamanı gelecektir" sözlerini sarf etti.

SZYMANSKI'YE ÖZEL GÖREV!

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de Mou'dan Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski'ye özel bir görev verildi.

Teknik direktör Jose Mourinho'nun Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski'yi ayrıca beğendiği biliniyor. Bu kapsamda Mourinho'nun Polonyalı yıldızından kaleye daha fazla şut çekmesini ve sol ayağını daha efektif bir şekilde kullanmasını istediği belirtildi. 

Mourinhonun Fenerbahçedeki prensi belli oldu: Gözünden sakınıyor Özel istekte bulundu

GÜVEN VERDİ!

Özellikle Lugano karşılaşmasında Szymanski'nin daha sık bir şekilde rakip ceza sahasına girip tehlike yaratmasını ve hem takım arkadaşlarına hem de kendisine uygun pozisyonlar hazırlamasını belirtti ve oyuncusuna bu konuda güven verdi. 

YORUM YAZ