Cengiz Ünder için Fenerbahçe'ye dev bonservis!

Geçen sezon beklentilerin altından kalan, EURO 24’ü kaçıran ve Mourinho’nun da alternatifi durumuna düşen Cengiz Ünder’e İtalyan devi Napoli talip oldu. Çizme ekibinin, millî oyuncu için ödeyeceği bonservis ücreti ortaya çıktı. İşte detaylar...

Cengiz Ünder için Fenerbahçe'ye dev bonservis!

Fenerbahçe’ye hem maddi hem de manevi olarak büyük umutlarla transferi gerçekleşti. Sarı-Lacivertli ekibin kasasından milli oyuncunun bonservisi için 15 milyon Euro çıktı.

Haberin Devamı

SEZON PERFORMANSI

Cengiz Ünder, geride kalan sezon Fenerbahçe forması ile 33 resmi maça çıktı. Milli futbolcu söz konusu müsabakalarda 9 kez rakip fileleri sarsmayı başardı ve 3 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Cengiz Ünder için Fenerbahçeye dev bonservis

TRANSFERDE HAREKETE GEÇTİ

Ünder, Mourinho sonrası yeniden Avrupa’nın gündemine geldi. Fenerbahçe’yi transferde arka bahçesi olarak kullanan Eljif Elmas ve Kim Min-Jae’yi dolgun bonservis ücretleri ile transfer eden İtalyan devi Napoli, bu sezon ise İtalya Serie A Ligi’ni yakından tanıyan Cengiz Ünder için harekete geçti.

YÖNETİME DE CAZİP GELİYOR

Jose Mourinho’nun kanat alternatifleri arasında ikinci sırada bulunan Cengiz Ünder’e yapılacak olan cazip bir teklif, yönetimin de iştahını kabartıyor. Portekizli teknik adamın görüşü alınarak bu futbolcuyu Napoli’ye göndermesi sürpriz olmayacak.

Haberin Devamı

Cengiz Ünder için Fenerbahçeye dev bonservis

Marsilya, Cengiz Ünder transferini bu videoyla duyurdu!
YORUM YAZ