Mourinho'dan Galatasaray maçına sürpriz! Yepyeni Fenerbahçe

Milli arayı iyi değerlendiren sarı-lacivertli takımda kadro pazar günkü Kasımpaşa maçıyla değişecek, Galatasaray derbisinde ise bambaşka bir 11 sahada olacak.

Mourinho'dan Galatasaray maçına sürpriz! Yepyeni Fenerbahçe

Milli arayı iyi değerlendiren Fenerbahçe’de, Trendyol Süper Lig’de pazar günü oynanacak Kasımpaşa maçıyla yeni 11’in ilk adımları atılacak, derbide ise yeni transferler tamamen sahne alacak. Teknik Direktör Jose Mourinho’nun raporu doğrultusunda sarı-lacivertli yönetim ve Sportif Direktör Mario Branco önemli transferlere imza atarken bu isimlerden özellikle En Nesyri, hem Edin Dzeko’nun formu hem de fizik olarak istenilen seviyede olmaması sebebiyle bundan önceki maçlarda az süre almıştı. Fakat yeni dönemde yıldız golcünün ilk 11’e adapte edileceği bildirildi. Kostic’in gelişi ise Portekizli çalıştırıcıyı daha fazla rahatlattı.

Haberin Devamı

Ferdi Kadıoğlu’nun gidişiyle sol bek Oosterwolde’ye kalırken, Kostic bu mevkiide de oynadığı için Mourinho’nun bu transfere hemen onay verdiği vurgulandı. Süper Lig’de pazar günü oynanacak Kasımpaşa maçında dün ilk kez idmana çıkan Sofyan Amrabat’ın ilk 11’de olacağı, En Nesyri’nin de daha fazla forma giyeceği ortaya çıktı.

YENİ FENERBAHÇE DERBİDE TAMAMEN SAHADA

Gelecek haftaki derbide ise yeni Fenerbahçe’nin tamamen sahada olması bekleniyor. Kostic’in sol beke geçeceği, hafif sakatlığı bulunan Djiku’nun durumuna bakılmasının ardından sol stoperde Oosterwolde’nin görev yapabileceği öğrenildi. Öte yandan milli aradan sonra Jose Mourinho’nun da takımın fizik gücünden memnun olduğu ifade edildi.

Mourinhodan Galatasaray maçına sürpriz Yepyeni Fenerbahçe

SOFYAN AMRABAT İDMANA ÇIKTI

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında pazar günü Kasımpaşa ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda core çalışmasıyla başladı. Sahada çabukluk, koordinasyon hareketleri ve pas çalışmasıyla devam eden idman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Sofyan Amrabat da ilk idmanına çıktı. Sarı-lacivertli ekip, hazırlıklarına bugünkü antrenmanla devam edecek.

Mourinhodan Galatasaray maçına sürpriz Yepyeni Fenerbahçe

Mourinhodan Galatasaray maçına sürpriz Yepyeni Fenerbahçe

YORUM YAZ