Max Kruse Fenerbahçe'den kazandığı aylık net maaşı açıkladı! 'Çok iyiydi'

Fenerbahçe'nin büyük bir beklentiyle transfer ettiği Max Kruse, yaklaşık 1,5 yıl önce futbolu bırakmıştı. Alman eski yıldız, yaptığı açıklamalarla gündem olmaya devam ederken Sarı-Laciverli ekip hakkında bir kez daha konuştu. Kruse, Fenerbahçe'den aylık kazancını net olarak açıkladı. Detaylar haberimizde...

Max Kruse Fenerbahçe'den kazandığı aylık net maaşı açıkladı! 'Çok iyiydi'

Sarı-Lacivertli ekibin 2019 yılında kadrosuna kattığı Kruse, pandemi döneminde alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini feshetmişti. Ardından kulübe dava açan Alman orta saha, davayı kazanarak 6 milyon Euro tazminat almıştı.

Haberin Devamı
Eski Fenerbahçeli Max Kruse'dan canlı yayında evlenme teklifi!

Bir buçuk yıl önce futbolu bırakan Alman oyuncu, Fenerbahçe'de ve eski takımı Wolfsburg hakkında açıklamalarda bulundu.

Max Kruse, yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

Union Berlin ile sadece 6 aylık sözleşmem kalmıştı. Wolfsburg'un Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı dönemde bile alamadığım bir sözleşme aldım. Ayda 300 bin artı 1.5 milyon euro imza parası aldım. Fenerbahçe'de de net ile brüt aynıydı, ayda net 290.000 alıyordum. Çok iyi kazandım, eğlenceliydi.

Max Kruse Fenerbahçeden kazandığı aylık net maaşı açıkladı Çok iyiydi

Wolfsburg'a transfer olduktan sonra teknik direktör Niko Kovac ile yaşadığı tartışmanın ardından 10 ay sonra Kruse'nin sözleşmesi feshedilmişti. O dönemle ilgili ise Alman eski oyuncu, "Niko Kovac'ın göreve geldiği gün menajerime kulüple temasa geçmesini ve bir çözüm bulmamız istediğimizi söylemiştim." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE PERFORMANSI 

Sarı-Lacivertli ekibin formasını 23 kez sırtına geçiren Kruse, 7 gol atarken 8 asistlik katkı göstermişti.

YORUM YAZ