Manchester United Menajeri Erik ten Hag'dan Fenerbahçelileri kızdıracak sözler

Manchester United Menajeri Erik ten Hag, perşembe akşamı Fenerbahçe ile UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında Fenerbahçe oynanacak maç hakkında çarpıcı ifadeleri kullandı. İşte detaylar...

Manchester United Menajeri Erik ten Hag'dan Fenerbahçelileri kızdıracak sözler

Geçtiğimiz hafta sonu, cumartesi günü Manchester United'ın Brentford'u 2-1 yenerek bir aydan uzun bir süre sonra ilk galibiyetini almasıyla rahat bir nefes alan Erik Ten Hag, pazar günü İngiltere'de Futbol Yazarları Derneği tarafından düzenlenen yemeğe katılarak kutlama yaptı ve burada geçen sezon FA Cup'ı kazandığı için bir ödül aldı.

Haberin Devamı

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

'BAZILARINIZ BANA KARŞI İYİ DEĞİL'

Neşeli bir ruh hali içinde olan Hollandalı hoca, Manchester United'ın sezona kötü başlamasının ardından medyanın yoğun ilgisi karşısında yıpranmadığını gösterdi. Ten Hag'ın, takımının performansını eleştiren gazetecilere bir de önerisi vardı.

Manchester United Menajeri Erik ten Hagdan Fenerbahçelileri kızdıracak sözler

Hollandalı menajer, "Yemeği dört gözle bekliyordum. Son iki haftada gazetecilerle konuşmayı gerçekten özlemiştim, bu yüzden gayri resmi bazı görüşmeler yapmayı dört gözle bekliyorum, bazılarınız bana karşı iyi, bazılarınız bana karşı o kadar iyi değil, ama herkesle konuşacağım" dedi.

'İSTANBUL'A RAHATLATICI BİR SEYAHAT OLACAK'

Fenerbahçe ile oynayacakları maça da değinen Ten Hag sözlerine şöyle devam etti: "Az önce Almanya'daki bir arkadaşımla konuştum, belki de futbol yazarlarından birine iki haftalığına iş değiştirmesini önermen gerektiğini söyledi. Fenerbahçe ile karşılaşmak için İstanbul'a iyi bir seyahatim var, bu gerçekten rahatlatıcı."

YORUM YAZ