Lugano'dan Fenerbahçe maçı açıklaması! 'UEFA ceza verdi, bilet satılmayacak'

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi FC Lugano, yaptığı Türkçe bilgilendirme ile sarı lacivertli taraftarlara bilet satılmayacağını duyurdu. İşte nedeni...

Şampiyonlar Ligi’ne ikinci ön eleme turundan katılacak temsilcimiz Fenerbahçe’nin rakibi İsviçre’nin Lugano takımı oldu. Lugano, mücadele ettiği ligi ikinci sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi’ne kalmaya hak kazanmıştı. Fenerbahçe - Lugano karşılaşması iki maç üzerinden rövanş usulü oynanacak. Eşleşmeyi kazanan takım ön eleme üçüncü turuna kalacak.

Haberin Devamı

UEFA'NIN CEZASI SÜRÜYOR

İlk maçı deplasmanda oynayacak olarak Fenerbahçe'ye kötü haber UEFA'dan geldi. FC Lugano, yaptığı Türkçe bilgilendirme ile sarı lacivertli taraftarlara bilet satılmayacağını duyurdu. Bunun nedeninin ise UEFA'dan verilen cezadan kaynaklandığı belirtildi.

Luganodan Fenerbahçe maçı açıklaması UEFA ceza verdi, bilet satılmayacak

LUGANO AÇIKLADI

İsviçre ekibin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

UEFA, Fenerbahçe FK ile FC Lugano arasında 23 Temmuz 2024 tarihinde oynanacak maç için Fenerbahçe FK taraftarlarına stadyum yasağı getirdiğini bildirmiştir. Bu nedenle, Thun Stockhorn Arena’nın misafir taraftarlara ayrılmış bölümü kapalı kalacaktır ve Fenerbahçe taraftarlarının bu maç için bilet satın almaları yasaklanmıştır.

Luganodan Fenerbahçe maçı açıklaması UEFA ceza verdi, bilet satılmayacak

OLYMPİAKOS MAÇINDA DA TARAFTAR STADA GİREMEMİŞTİ

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon UEFA Konferans Ligi çeyrek final turu kura çekiminin ardından temsilcimiz Fenerbahçe, Yunanistan'ın Olympiakos takımı ile eşleşmişti. Ancak UEFA, Union Saint-Gilloise ile oynanan son 16 turu maçında yaşanan olaylar sebebiyle Fenerbahçe'ye 3 maçlık deplasman yasağı verdiğini açıklamıştı.

Luganodan Fenerbahçe maçı açıklaması UEFA ceza verdi, bilet satılmayacak

 

YORUM YAZ