İngiliz gazeteciden sürpriz iddia! 'Fenerbahçe transferine sıcak bakıyor'

Bir yandan EURO 2024'te A Milli Takım heyecanı yaşanırken, biryan da Süper Lig devleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor transferde sürpriz hamlelere imza atıyor. Transfer döneminin açılmasıyla birlikte bombalar tek tek patlıyor. İşte günün transfer iddialarını sizler için bir araya getirdik...

İngiliz gazeteciden sürpriz iddia! 'Fenerbahçe transferine sıcak bakıyor'
'F.BAHÇE OSAYI'NIN TRANSFERİNE İZİN VERMEYE HAZIR'

Fenerbahçe'nin 2020-21 sezonunun ara transfer döneminde QPR'den 508 bin euro karşılığında transfer ettiği Bright Osayi-Samuel için İngiltere'de sürpriz bir haber geçildi. Sözleşmesinin son yılına giren Osayi-Samuel'in Fenerbahçe'den ayrılabileceği Ada basınında yer aldı.

NIXON: 'FENERBAHÇE TRANSFERE İZİN VERMEYE HAZIR'

 Nijeryalı sağ bek için 3 kulübün devrede olduğu vurgulandı. Gazeteci Alan Nixon'ın geçtiği habere göre Fenerbahçe, Bright Osayi-Samuel'in İngiltere'ye dönmesine izin vermeye hazır.

3 KULÜP DEVREDE

26 yaşındaki futbolcu için İngiltere Premier Lig'e yükselen Southampton, yine Premier Lig ekibi Wolverhampton ve İskoç devi Rangers'ın devrede olduğu vurgulandı. QPR'de sağ kanat oynayan Osayi-Samuel'in Fenerbahçe'de sağ beke evrildiğinden ve Nijeryalı futbolcunun çok yönlülüğünden bahsedildi.

TEK ENGEL MAAŞI

Transferin önündeki tek engelin ise oyuncunun Türkiye'de aldığı maaş olabileceği kaydedildi.

OSAYI-SAMUEL'İN SEZON İSTATİSTİKLERİ

Geride bıraktığımız sezonda toplam 39 maça çıkan Bright Osayi-Samuel 3061 dakika sahada kaldı ve 4 gol, 6 asistlik skor katkısı verdi.

 

GÖZTEPE'DEN EMRE AKBABA HAMLESİ

Süper Lig'de yeni sezon öncesi dış transferde hareketli günler geçiren Göztepe, orta saha oyuncusu Emre Akbaba'nın peşine düştü. Transferde Brezilyalı sol bek Djalma Silva ve orta saha Isaac Solet'le sözleşme imzalayan sarı-kırmızılılar çalışmalarını hızlandırdı. Son olarak Fenerbahçe'den stoper Emir Ortakaya ve Sloven Miha Zajc ile temasa geçen İzmir ekibi, milli oyuncu Emre Akbaba'nın da peşine düştü.

İŞTE UMUT MERAŞ'IN YENİ TAKIMI!

Süper Lig'in yeni takımlarından Eyüpspor, Beşiktaş'ın sol beki Umut Meraş ile ilgileniyor.

Süper Lig'e bu sezon yükselen Arda Turan'ın takımı Eyüpspor'dan dikkat çeken bir transfer hamlesi geldi. İstanbul ekibi, Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Umut Meraş'ı kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunduğu belirtildi.

Siyah-Beyazlı takımın Le Havre'den 2021 yılında 1.5 milyon euroya transfer ettiği Umut, yaklaşık 3 sezon Beşiktaş forması giydi. Siyah beyazlı formayı 60 kez terleten tecrübeli sol bek, 2 asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı
BEŞİKTAŞ'A JAPON SAĞ BEK: YUKINARI SUGAWARA

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. Siyah- Beyazlılar'ın takviye yapmayı düşündüğü bölgelerden biri olan sağ bek mevkisi için önemli bir gelişme yaşandı. Kartal'ın Hollanda ekibi AZ Alkmaar'da forma giyen Japon futbolcu Yukinari Sugawara ile ilgilendiği öğrenildi.

MENAJERİYLE TEMASA GEÇİLECEK
Beşiktaş'ın durumunu yakından takip ettiği yıldız futbolcunun menajeriyle temasa geçeceği ve şartların oluşması halinde ilerleyen zamanda Hollanda ekibine teklifte bulunacağı ifade ediliyor. Hollanda ekibiyle 1 yıl daha kontratı bulunan Japon oyuncuya güncel verilere göre 12 milyon Euro değer biçiliyor. Japonya formasıyla da 13 maça çıkan Sugawara ülkesi adına 1 gol kaydetti.

13 GOLE KATKI
Hücum yönüyle dikkat çeken 24 yaşındaki sağ bek, geçen sezon 42 maçta 4 gol, 9 asiste 13 gole katkı sağladı.

ICARDI'YE DEV TEKLİF

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ile üst üste 2 sezondur şampiyonluk sevinci yaşayan Mauro Icardi'ye Suudi Arabistan'dan dev bir transfer teklifi geldi.

ICARDI'YE ÇILGIN TEKLİF
Tuttomercatoweb sitesinde yer alan habere göre; Suudi Arabistan Pro Ligi'nin yeni takımlarından Al Qadsiah'ın, Arjantinli forvet oyuncusuna çılgın bir teklif yaptığı belirtildi.

2 YIL İÇİN 50 MİLYON EURO
Haberde geçtiğimiz günlerde Nacho Fernandez'i kadrosuna katan Suudi kulübünün, Mauro Icardi'ye 2 yıllık bir teklif yaptığı, Arjantinli oyuncuya ise senelik 25 milyon Euro ödeyeceği ifade edildi. Sarı-Kırmızılı takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Mauro Icardi'nin, bu çılgın teklif sonrası düşünmek için süre istediği ve kararını buna göre vereceği belirtildi. Bilindiği üzere 31 yaşındaki başarılı forvet oyuncu geçen yaz transfer döneminde de Suudi Arabistan'dan teklif almış ancak Galatasaray'ı tercih etmişti.

55 GOL 20 ASİST
Galatasaray ile 73 maça çıkan Mauro Icardi, 55 gol ve 20 asistlik müthiş performans sergiledi. Başarılı forvet oyuncu ayrıca sarı-kırmızılı takım ile 2 Lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

YUSUF YAZICI AYRILIĞI RESMEN AÇIKLADI| İSTANBUL DEVİNE

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı, kulüpten ayrıldığını açıkladı.

Lille ile sözleşmesi sona eren Yusuf, yaptığı açıklamada kulüp ile yeni sözleşme imzalamayacaklarını ifade ederek, "Bu hikayenin sonuna geldik ama Lille sonsuza kadar kalbimde olacak. Sizi asla unutmayacağım." sözlerini sarf etti. Takımdan ayrılan Yusuf Yazıcı, yeni kulübüne bonservissiz şekilde imza atabilecek.

ESKİ HOCASI AÇIKLADI
Bir radyo programına konuşan Yusuf Yazıcı'nın eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, "Kendisiyle görüşüyoruz. Son dönemlerde yakılarıyla görüştüm. İstanbul'da bir takımda oynamak istiyor. Yakınları bana ona uygun takımın Beşiktaş olduğunu söylediler. Bir ara Galatasaray'ın gündeminde olduğu söylendi ama Galatasaray'la bir teması olmadı. Ama Beşiktaş'la görüşüyor. Beşiktaş şu anda temsilcisiyle detayları konuşuyor. Yakınları bana bunu söyledi" dedi.

EURO 2024 SONRASI TRANSFER OLABİLİR
Sözleşmesi sona eren ve bedavaya imza atacak olan milli futbolcu Yusuf Yazıcı, şuan EURO 2024'te A Milli Takım ile birlikte kampta. 27 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusunun turnuva sonrası transfer konusunda net adımlar atacağı biliniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ