Fransız ekibi PSG'den İstanbul devine transfer!

Transferde son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor son hamlelerini yapmaya başladı. Üst üste transferde sürpriz işlere imza atan ekipler için günün öne çıkan en bomba iddialarını sizler için bir araya getirdik...

PSG'DEN İSTANBUL DEVİNE TRANSFER

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş'ta sağ kanat konusu gündeme geldi. Teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst'un raporu doğrultusunda sağ açık bölgesine takviye planlayan yönetim, Marco Asensio'yu ön plana aldı.

Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi ünlü yıldızları kadrosuna katan Kartal, İspanyol yıldızı da gözüne kestirdi. PSG'den ayrılması gündemde olan 28 yaşındaki futbolcu için çalışmalar yürütülüyor.

ÖNCELİK KİRALAMA
Marco Asensio'nun transferinde Beşiktaş'ın önceliğinin satın almadan ziyade kiralama olduğu kaydedildi.

MAAŞI SORU İŞARETİ!
PSG ile bu konuda uzlaşabileceğini düşünen siyah beyazlılar sadece oyuncunun 5 milyon euroyu bulan maaşı soru işaretleri yaratıyor. Maaş anlamında PSG ile ortak yolu bulma görüşü de ağırlık kazanıyor.

BİRÇOK ALTERNATİF DE HAZIR BULUNUYOR
Ayrıca tecrübeli yıldızın iknası konusunda çalışmalar yürütülecek. Asensio dışında birçok alternatif de hazır bulunuyor. İspanyol yıldızda olumsuz gelişmeler yaşanması halinde hemen harekete geçilecek.

ONUR BULUT'A SÜPER LİG'DEN TALİP!

Başakşehir, Onur Bulut'u bonservisiyle transfer edebilmek için Beşiktaş'a resmi teklifte bulundu. 30 yaşındaki futbolcu için başkanlar düzeyinde pazarlık süreci devam ediyor.

30 yaşındaki futbolcuyu bonservisiyle kadrosuna katmak isteyen Başakşehir, Beşiktaş'a resmi teklif sundu. Onur Bulut'un transferi için başkanlar düzeyinde pazarlık süreci devam ediyor.

Beşiktaş, Onur'un alternatifi için yerli sağ bek bulması durumunda 30 yaşındaki futbolcunun ayrılışına onay verecek.

ÇAĞDAŞ ATAN İSTİYOR

Onur Bulut ile Kayserispor'da birlikte çalışan Çağdaş Atan, deneyimli futbolcunun transferinde ısrarcı. Atan, bu transferin bitirilmesini bekliyor. Güncel piyasa değeri 2 milyon euro olarak gösterilen Onur Bulut'un Beşiktaş ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaş, Onur Bulut'u 2022-2023 sezonunun ara transfer döneminde Kayserispor'dan kadrosuna katmıştı. Beşiktaş'ta 50 maça çıkan Onur Bulut, 1 gol attı ve 4 asist yaptı.

BEŞİKTAŞ'A SAMBACI STOPER

Transfer çalışmaları doğrultusunda savunma hattındaki eksikleri gidermek için harekete geçen Beşiktaş yönetimi, İtalyan ekibi Napoli'de forma giyen Natan Bernardo de Souza'yı gözüne kestirdi.

RESMİ TEKLİF HAZIRLIĞI

23 yaşındaki Brezilyalı yıldız için Siyah-Beyazlı kurmayların resmi teklif hazırlığında olduğu belirlendi.

VERONA'NIN TEKLİFİNE RET

İtalya'dan gelen son haberlere göre; sol stoper ve sol bek de oynayabilen Natan'a Verona'nın da talip olduğu ifade edildi. Napoli'de 1.2 milyon Euro gelir elde eden oyuncunun satışına teknik direktör Antonio Conte'nin onay vermediği ve Verona'nın teklifinin geri çevrildiği bildirildi.

Haberin Devamı
SAVUNMAYA SÜRPRİZ İSİM! RUSYA'DAN GELİYOR

Beşiktaş Zenit'in defans oyuncusu Robert Renan'ı transfer etmek için görüşmelere başladı.

Fransa'dan Rennes, Internacional'da kiralık olarak oynayan Zenit'in defans oyuncusu Robert Renan'ı transfer etmek için görüşmelere başladı.

Fransız ekibi Brezilyalı oyuncuyu istiyor. Bir satın alma teklifi hazırlıyor. Rus kulübü ise oyuncuyla pazarlık yapmak için yaklaşık 15 milyon euro talep ediyor.

MARSİLYA SAF DIŞI

Robert Renan, durumu araştıran ve defans oyuncusu konusundaki anlaşmazlığın dışında kalan Marsilya tarafından da yakından takip ediliyordu. Porto ve Beşiktaş da son haftalarda bilgi alan diğer kulüpler oldu.

OOSTERWOLDE'YE SÜRPRİZ TALİP

Bologna, Riccardo Calafiori'nin transferi için Arsenal ile anlaşma noktasına geldi. Calafiori transferinin 45-50 milyon euro arasında tamamlanması bekleniyor. İtalyan ekibi, bu gelişmeyle birlikte Calafiori sonrası için harekete geçti.

İtalyan basınında yer alan habere göre, Bologna'nın transfer listesinde Fenerbahçe'den Jayden Oosterwolde de yer alıyor.

Haberin detaylarında Bologna'da teknik heyette görev alan Giovanni Sartori'nin, Oosterwolde'yi Parma döneminden bu yana takip ettiği ve Hollandalı futbolcunun uzun süredir transfer hedefi olduğu belirtildi.

KÖHN'E 8 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Geçtiğimiz sezonun ortasında Galatasaray'a transfer olan Derrick Köhn'e sürpriz bir talip çıktı. Rus ekibi Spartak Moskova, 25 yaşındaki Alman sol bek Derrick Köhn'e talip oldu.

TEKLİFE RET
Spartak Moskova'nın Köhn için 8 milyon euro'luk teklif yaptığı belirtilirken, Okan Buruk'un Köhn'ün performansından memnun olduğu ve bu nedenden dolayı Sarı-kırmızılıların teklifi reddettiği ifade edildi.

MENAJERİ AÇIKLADI
Rus basınından Sport Express'e konuşan Derrick Köhn'ün menajeri Ersin Akan, "Spartak Moskova'dan bir ilgi olduğu doğru, iletişimdeyiz. Köhn, üst seviye bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

SEZON PERFORMANSI
Derrick Köhn, geride kalan sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 13 lig maçında 1 gol, 2 asistlik performans gösterdi.

Haberin Devamı
FENERBAHÇE'DE AYRILIK! 3 YILLIK İMZA

Fenerbahçe, Dzeko’nun ardından forvete bir uluslar arası yıldız daha aldı ve En-Nesyri’yi kadrosuna kattı. Rekor bonservisle gelen Faslı golcü ile imza töreninin yapıldığı anlarda bir de ayrılık yaşandı. Sarı-Lacivertliler, geçen sezon Pendikspor’a kiraladıkları Umut Nayır’ı Konyaspor’a verdi.

600 Bin Euro bonservis
Konyaspor, Umut Nayir için Fenerbahçe’ye bonuslarla birlikte yaklaşık 600 Bin Euro bonservis bedeli ödeyecek. Fenerbahçe’de umduğu şansı bir türlü bulamayan, kiralık olarak gittiği Pendikspor’da ise küme düşerek hayal kırıklığı yaşayan deneyimli golcü, Konyaspor’da yeniden ayağa kalkmaya çalışacak.

Devrede de istemişlerdi
Kariyerinde Ankaragücü, Göztepe, Malatyaspor, Giresunspor, Hajduk Split, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Pendikspor formaları giyen deneyimli oyuncu İç Anadolu ekibinin geçen sezon da radarındaydı.

YORUM YAZ