Leonardo Bonucci'den sürpriz: Yeni adresi belli oldu

2023/2024 sezonunun devre arasında Union Berlin'den bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olan yıldız oyuncu Lonardo Bonucci bir sürprize imza atmak üzere. Daha önce futbolu bıraktığını açıklayan yıldız oyuncunun yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

Leonardo Bonucci'den sürpriz: Yeni adresi belli oldu

Geçtiğimiz sezon devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olan İtalyan savunmacu Leonardo Bonucci, 2023/2024 sezonunun sona ermesinin ardından futbola veda ettiğini açıklamıştı.

Haberin Devamı

37 yaşındaki başarılı oyuncu ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. İtalyan basını Bonucci'nin yeni adresini duyurdu.

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

2005 yılında Inter U19 Takımı'na transfer olan başarılı savunmacı ardından sırasıyla Pisa, Genoa, Bari, Juventus, Milan, Union Berlin formalarını giydi.

Leonardo Bonucciden sürpriz: Yeni adresi belli oldu

Devre arasında Union Berlin ile yollarını ayıran Bonucci sarı - lacivertlilere transfer oldu. Fenerbahçe formasını 13 maçta giyen tecrübeli oyuncu bir kez asist yaptı.

İŞTE YENİ ADRESİ

Leonardo Bonucci'nin İtalya Milli Takımı'nda yardımcı antrenör olarak göreve başlaması bekleniyor. İtalyan Calcio Tuttospor'taa yer alan haberde şu ifadelere yer verildi; "Leonardo Bonucci'nin Azzurri'ye dönüş zamanı hızla yaklaşıyor. Hayır, oyuncu olarak değil, gerçi Almanya'da onun gibi bir kişilik belki işe yarayabilirdi ama yeni kariyerinin ilk adımı olacak.

Haberin Devamı

Bonucci ve Spalletti arasında karşılıklı bir saygı var ve bunu Almanya'da şahsen de dile getirdiler ve teknik açıdan ilk katkı asgari düzeyde olsa da, 'motivasyonel' ve 'deneyimsel' açıdan genç Azzurri'ye destek hayati önem taşıyacaktı."

Leonardo Bonucciden sürpriz: Yeni adresi belli oldu

YORUM YAZ